Contribute
Register

MultiBeast 5.1 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 30, 2011
Messages
49
Motherboard
Gigabyte GA-Z87MX-D3H
CPU
Core i3 4330
Graphics
HD4600
Mobile Phone
iOS
Deleted FakeSMC
Used Multibeast 5.1.2 to install new FakeSMC (gave installation error but was still there)
Copied AppleHDA.kext to desktop
Installed 10.8.2 Combo update (gave installation error)
Ran KextBeast
Reboot
"About this Mac" shows 10.8.2!
No idea why I got installation errors but system shows 10.8.2...
 
I

inactive-user

Guest
@kaabob

I had this issue too with Installation fail. I was only able to solve that issue by Installing from scratch.

I can confirm, This guide is short & works, tested by myself.

1. - Mountain Lion 10.8.0 (USB Flash drive)
2. - Mountain Lion 10.8.2 Update 1 (Big file like 600MB)
3. - Mountain Lion 10.8.2 Update 2 (small file like 20MB)
4. - Official nVidia Drivers for Mountain Lion 10.8.2
5. - Added OpenCL patch via Terminal command
6. - MultiBeast - pre-edited DSDT for my Motherboard from TonyMacx86 Team.
7. - MultiBeast - add on installation to make my Hackintosh Complete:
(FakeSMC & FakeSMC Plugins, Networks, Bootloader Chimera, Generate CPU States, 1080p Display resolution, System definition Mac Pro 3.1).

I have a External Audio Interface so no need for appleHDA, as my m-Audio drivers do good job.

Everything is working perfect!


Hackintosh: - Mac Pro (System definition 3.1)
System: - Mountain Lion 10.8.2
Bootloader: - Chimera v1.11.1
MB: - Gigabyte x58a-ud3r r2 Bios FF
CPU: - Intel 960 (3.30GHz) Quad-Core
GraphicsnVidia - GeForce GTS 450 OC (1GB) DDR5
Ram - Corsair 6GB DDR3 (1600mhz) -
Geekbench: - Score10836

cheers
 
Joined
Jun 30, 2011
Messages
49
Motherboard
Gigabyte GA-Z87MX-D3H
CPU
Core i3 4330
Graphics
HD4600
Mobile Phone
iOS
Article: MultiBeast 5.1 Update

Might hold out until a future release before I install from scratch again. Everything seems to be working fine, it just shows up as an 'install fail'. I should have checked the log files to see what happened. O well.

EDIT: Maybe because I had TuxeraNTFS installed. I read somewhere in this thread that it should have been disabled before an update.
EDIT2: Found the offending KEXT and now Multibeast is fine. http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/60792-multibeast-installation-failed-4.html
 
Joined
Mar 13, 2012
Messages
64
Motherboard
Gigabyte GA-Z68MA-D2H
CPU
i3-2105
Graphics
HD 3000
Mac
iMac, Mac mini
Mobile Phone
iOS
MacMan - Can I make a suggestion for MultiBeast? Please add a way to print the options that have been selected before applying to the installation. Print to file would be fine. Just need a way to document and do a post mortem.

Thanks for adding 1080p option. That fixed my build.
 
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2
Motherboard
Optiplex 755
CPU
Core2Duo
Graphics
nVIDIA
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
[h=1]I just got the GIGABYTE GA-Z77-DS3H LGA 1155 Intel Z77 board, I cant seem to get the onboard ethernet and the audio to work correctly. Can someone assist me and let me know the correct options to select? I used the latest Multibeast 5.1 with the unibeast installation with Mountain Lion 10.8.[/h]
 
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2
Motherboard
Optiplex 755
CPU
Core2Duo
Graphics
nVIDIA
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: MultiBeast 5.1 Update

I just got the GIGABYTE GA-Z77-DS3H LGA 1155 Intel Z77 board, I cant seem to get the onboard ethernet and the audio to work correctly. Can someone assist me and let me know the correct options to select? I used the latest Multibeast 5.1 with the unibeast installation with Mountain Lion 10.8.
:beachball: Can someone screenshot the correct options for me :D and what version multibeast I should use?
 
Joined
Oct 14, 2012
Messages
8
Motherboard
HP
CPU
i5
Graphics
ATi
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
i installed ML in my HP Dv6 6b02tx laptop. Problem is that keyboard and mouse is not working.

Can Multibeast add these keyboard and mouse driver?
 
I

inactive-user

Guest
Article: MultiBeast 5.1 Update

@kaabob

I had this issue too with Installation fail. I was only able to solve that issue by Installing from scratch.

I can confirm, This guide is short & works, tested by myself.

1. - Mountain Lion 10.8.0 (USB Flash drive)
2. - Mountain Lion 10.8.2 Update 1 (Big file like 600MB)
3. - Mountain Lion 10.8.2 Update 2 (small file like 20MB)
4. - Official nVidia Drivers for Mountain Lion 10.8.2
5. - Added OpenCL patch via Terminal command
6. - MultiBeast - pre-edited DSDT for my Motherboard from TonyMacx86 Team.
7. - MultiBeast - add on installation to make my Hackintosh Complete:
(FakeSMC & FakeSMC Plugins, Networks, Bootloader Chimera, Generate CPU States, 1080p Display resolution, System definition Mac Pro 3.1).

I have a External Audio Interface so no need for appleHDA, as my m-Audio drivers do good job.

Everything is working perfect!


Hackintosh: - Mac Pro (System definition 3.1)
System: - Mountain Lion 10.8.2
Bootloader: - Chimera v1.11.1
MB: - Gigabyte x58a-ud3r r2 Bios FF
CPU: - Intel 960 (3.30GHz) Quad-Core
GraphicsnVidia - GeForce GTS 450 OC (1GB) DDR5
Ram - Corsair 6GB DDR3 (1600mhz) -
Geekbench: - Score10836

cheers
Well, two days later and my DeepSleep doesn't work anymore, why? i don't know, i just installed "xQuarz" & "Little Snitch" & "Logic Pro" since everything was working. To be clear. everything works, but DeepSleep is gone.
 
Joined
Jun 30, 2011
Messages
49
Motherboard
Gigabyte GA-Z87MX-D3H
CPU
Core i3 4330
Graphics
HD4600
Mobile Phone
iOS
Article: MultiBeast 5.1 Update

[h=1]I just got the GIGABYTE GA-Z77-DS3H LGA 1155 Intel Z77 board, I cant seem to get the onboard ethernet and the audio to work correctly. Can someone assist me and let me know the correct options to select? I used the latest Multibeast 5.1 with the unibeast installation with Mountain Lion 10.8.[/h]
Check out the posted link for other user's MultiBeast screenshots.
... particularly ternymac1's build
 
Status
Not open for further replies.
Top