Contribute
Register

Mouse lag ??? ML working.

Joined
Dec 7, 2011
Messages
72
Motherboard
Mountain Lion
CPU
I7 2600
Graphics
Radeon 6870
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Hey everybody,

I installed ML today and everything works just fine.
But only my mouse seems to lag here and there.
Just 1 - 2 seconds but this is really annoying.

Example: When I enter time machine and look for a file, my mouse lags a lot!
I think it has to do something with my graphics card.

Thanks for the help!





specs:

Mobo: Z68XP-UD3
Graphics: Gigabite Radeon HD 6870
Ram: 16 GB Vengeance Corsair
 
Joined
May 9, 2011
Messages
120
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Pro
CPU
i7-9700K
Graphics
2x RX 580
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
Android
evoke in terminal:

Code:
ioreg | grep ATY
and post the output here.
 
Joined
Dec 7, 2011
Messages
72
Motherboard
Mountain Lion
CPU
I7 2600
Graphics
Radeon 6870
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
evoke in terminal:

Code:
ioreg | grep ATY
and post the output here.
Thanks for your comment but...

PROBLEM SOLVED ->

I added these lines in my org.chameleon.Boot.plist (for my graphics card 6870)

<key>AtiConfig</key>
<string>Duckweed</string>
<key>AtiPorts</key>
<string>4</string>

And now it works like a charm.
 
Joined
Oct 11, 2012
Messages
11
Motherboard
B75M-D3V
CPU
Intel Core i5-345 3.1
Graphics
GT 640
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Classic, Color Classic
Mobile Phone
Greetings,

I have the same problem my mouse lags a second or so it is very annoying, I'm very new with Mac, so if you have any fixes please give me as much direction as you could.
I'm using Nvidia GT 640 2GB
Thank you, A-J
 
Joined
Nov 11, 2012
Messages
5
Motherboard
Gigabyte Z390-I WIFI
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 580
Mac
iMac
Hey everybody,

I installed ML today and everything works just fine.
But only my mouse seems to lag here and there.
Just 1 - 2 seconds but this is really annoying.

Example: When I enter time machine and look for a file, my mouse lags a lot!
I think it has to do something with my graphics card.

Thanks for the help!


specs:

Mobo: Z68XP-UD3
Graphics: Gigabite Radeon HD 6870
Ram: 16 GB Vengeance Corsair


Having the exact same problem running off intel HD4000. Can't pin down a specific application. The incidents seem pretty random. I've tried several different mice (Logitech wireless, Microsoft wired etc...). Haven't tried apple's bluetooth yet. Any suggestions?

i3-3225
Gigabyte H77 WIFI (F2 BIOS)
2x4gb G. Skill
OCZ Vertex 4 128gb
Seagate Barracuda 1TB
 
Joined
Nov 16, 2011
Messages
6
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
i7-3770K
Graphics
EVGA GTX780 (3gb)
Mac
iMac, MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Android, iOS
Same with me here. I'm only using Intel's HD 4000 integrated graphics. I've even switched bluetooth adapters and bought an apple bluetooth mouse. I have zero issues with my apple bluetooth keyboard, but every single mouse I use is jumpy and lags.

Good thing I'm doing graphic design with this machine, I'd pull my hair out!
 
Top