Contribute
Register

Mojave Installer doesn't load

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 6, 2019
Messages
1
So I am using a HP 250 G5 (W4N14EA) Laptop and I am trying to install Mojave.
The bootloader works, I can see the selection menu, but when I choose "Boot macOS Install from Install macOS Mojave", I get the apple logo and the loading bar, and after 10-20 minutes it's still on 0%. Am I doing something wrong? I'm using this guide. The USB is in a 2.0 port, and all the BIOS settings that I could find were set to required. Please help.
apple.jpg
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
84
Motherboard
HP Probook 640 G2
CPU
i5-6300U 2.5GHz
Graphics
HD520 1920x1080
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Apple
  2. Classic
  3. iMac
  4. Plus
Mobile Phone
  1. Android
Include your computer specs in your profile. It would help explore your issues.

When you get into Clover, press the spacebar and select the option to display verbose information during boot. This would give you an idea of where your hang up is...
 
Joined
Dec 23, 2018
Messages
104
Motherboard
Dell Inspiron 14z 5423
CPU
i5-3317U
Graphics
HD 4000 / HD 7570M
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
So I am using a HP 250 G5 (W4N14EA) Laptop and I am trying to install Mojave.
The bootloader works, I can see the selection menu, but when I choose "Boot macOS Install from Install macOS Mojave", I get the apple logo and the loading bar, and after 10-20 minutes it's still on 0%. Am I doing something wrong? I'm using this guide. The USB is in a 2.0 port, and all the BIOS settings that I could find were set to required. Please help.
Boot with slide=0 and check if that works.. also boot in verbose mode and then check for any errors..
 
Status
Not open for further replies.
Top