Contribute
Register

Mojave Install Stuck At Apple Logo, Help Needed. Intel 6700k GTX 1070 MSI Motherboard

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 13, 2019
Messages
1
Motherboard
MSI Z170A Gaming M7
CPU
Intel Core i7 6700k
Graphics
Nvidia GTX 1070
Hi I am having trouble with a fresh install of Mojave. After the clover splash screen only the apple logo is displayed without a progress bar. I have looked for quite some time and have not found any solutions. I took a picture of some text that pops up before clover as well as the output of verbose mode. I am new to this if anyone could offer me some help, thanks!
 

Attachments

  • before clover screen.JPG
    before clover screen.JPG
    2.3 MB · Views: 111
  • verbose.jpg
    verbose.jpg
    2.1 MB · Views: 112
Joined
Nov 16, 2017
Messages
38
Motherboard
MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon AC
CPU
i9-9900K
Graphics
GTX 1070 Ti
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
Be sure to plug into USB 2. I had the same issue with USB 3.0. Once I switched to USB 2.0 it moved passed that point. You will need very specific kext files installed also. The last big issue I had was that the Mac type had to be just right. iMac 14,2 works. But I used MacPro5,1. Since I actually have the real station too. It moved on and installed. You have to have the APFS.efi ( it's not the correct name, I'm forgetting off hand ) in your clover efi folder too!

Normally you don't need to have the installer set up with anything specific as a station. But for MSI boards and Mojave, that's the only way I've found to make it work.
 
Status
Not open for further replies.
Top