Contribute
Register

Mojave Install strange resolution issue (Asus Vega64 Strix)

Joined
Feb 1, 2011
Messages
11
Motherboard
Gigabyte Aorus z390 Master
CPU
i9 9900k
Graphics
Vega 64
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
Hello all!
First of all, sorry for my bad english.
I'm trying to install Mojave on a new build. The installer seems to load fine, but all I see is a square in middle of the screen ( like a bad resolution ).
I've attached a picture.

I'm using clover 2.4k_r4920 ( tested using older versions is the same ). SMBIOS using iMac 18,3 and 19,1.
Using 10.14.4 USB Installation
Kext injectedj: USBInjectAll, Lilu, WhateverGreen, VirtualSMC
I've attached the config.plist of clover

What i do wrong ?
Thanks

My build is:
Gigabyte Aorus Z390 Master
Intel i9 9900k
Asus Vega 64 Strix
 

Attachments

Last edited:
Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,451
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hello all!
First of all, sorry for my bad english.
I'm trying to install Mojave on a new build. The installer seems to load fine, but all I see is a square in middle of the screen ( like a bad resolution ).
I've attached a picture.

I'm using clover 2.4k_r4920 ( tested using older versions is the same ). SMBIOS using iMac 18,3 and 19,1.
Using 10.14.4 USB Installation
Kext injectedj: USBInjectAll, Lilu, WhateverGreen, VirtualSMC
I've attached the config.plist of clover

What i do wrong ?
Thanks

My build is:
Gigabyte Aorus Z390 Master
Intel i9 9900k
Asus Vega 64 Strix
  • In your config.plist. I suggest changes to Rt Variables _CsrActiveConfig.
  • config.plist_Gui also needs editing
 

Attachments

Joined
Feb 1, 2011
Messages
11
Motherboard
Gigabyte Aorus z390 Master
CPU
i9 9900k
Graphics
Vega 64
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
Thank you! I just saw the answer! I've it running using Unibeast
 
Top