Contribute
Register

Moarfish's build - GA-B75M-D3H i5 3570K

Joined
Nov 5, 2012
Messages
16
Motherboard
GA-Z270M-D3H
CPU
i7-7700
Graphics
Sapphire Nitro+ RX 580 4GB
Hi All,

My system has been running flawlessly since installing about a year ago. My current configuration is a dual boot setup with Windows 7 and 10.8.2.

I have now also installed Ubuntu 13.04 on a separate hard drive and would like to introduce this so the system triple boots. My problem is that Ubuntu will only boot correctly when the PCI graphics option is selected in the BIOS and 10.8.2 will only boot when the internal graphics is selected (Windows doesn't care)?

Does anyone know of a solution to get 10.8.2 booting off external graphics, of have any other advice?

It's a pain having to load the bios and make a change every time i want to change OS :evil:

Thanks in advance :)
 
Joined
Feb 9, 2013
Messages
4
Motherboard
OSX / Win7 ult.
CPU
i3-3225
Graphics
GTX660
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
USB problems:

After last osx update and install of gtx660 my mouse (MX518) started to stop working sometimes. Change to another USB port helped. Now today also my wired apple keyboard stopped working and it worked only in one of the USB ports. What an earth could be the problem?!?


-Tuomas-
 
Joined
Nov 13, 2010
Messages
8
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
hi guy's i just installed ML 10.8.3 on a rig

ga-b75m-dh3
8gb Patriot 1300mhz
intel i5-3450
nvidia 9800gt
1tb wd sata hd

i followed Moarfish's guide and get stuck at the apple screen, but i can boot with safe mode :( Double checked bios setting already i'm not sure where to start can someone help me out

NVM got it figured out had to change vt-d to off along with intel virtualization
 
Joined
Feb 11, 2013
Messages
13
Motherboard
OSX 10.8.3
CPU
GA-B75M-D3H - I5 3570
Graphics
NIVIDIA GV-N210SL-1GI
Mac
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
Hi all,


I beg you to help me because I'm desperate with my hackintosh problems started from the graphics card installed GU-N210SL-1GI. Install this graphics card because my motherboard GA-B75M-D3H is not supported.


The keyboard and mouse were frozen at the beginning of session, a few minutes after returning to work. When you turn on the screen after the apple boot came out blue screen and had to reboot for it to start well.


Now the screen goes black and will not let me go from there and I can not boot or re-install if this graphics card is connected. When I uninstall the graphics card everything works fine but of course no more graphic than 1024x768.


I need your help desperately because I'm about to give up, thanks in advance for your possible help and sorry for my English.
 
Joined
Apr 22, 2011
Messages
345
Motherboard
I didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi all,


I beg you to help me because I'm desperate with my hackintosh problems started from the graphics card installed GU-N210SL-1GI. Install this graphics card because my motherboard GA-B75M-D3H is not supported.


The keyboard and mouse were frozen at the beginning of session, a few minutes after returning to work. When you turn on the screen after the apple boot came out blue screen and had to reboot for it to start well.


Now the screen goes black and will not let me go from there and I can not boot or re-install if this graphics card is connected. When I uninstall the graphics card everything works fine but of course no more graphic than 1024x768.


I need your help desperately because I'm about to give up, thanks in advance for your possible help and sorry for my English.

What CPU are you using?
 
Joined
Feb 11, 2013
Messages
13
Motherboard
OSX 10.8.3
CPU
GA-B75M-D3H - I5 3570
Graphics
NIVIDIA GV-N210SL-1GI
Mac
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
Hello Moarfish's;

My config is Core i5-3570K - Gigabyte GA-B75M-D3H, I got solved with GraphicsEnabler = Yes because I do not at all, for now it works well but I still have the problem with the keyboard and mouse are frozen and slow start. It welcomes any help, thanks
 
Joined
Feb 13, 2013
Messages
2
Motherboard
GA-B75M-D3H
CPU
i3-3225
Graphics
HD4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
has anybody tried to update to 10.8.3 ? ;-)


Yes...I tried and all are running good. When I upgraded, Audio was not working. Then I patched Audio drivers from multibeast and everything goes zooooom ! But There's still a problem- ML 10.8.3 restarts properly but the shutdown do not shuts of my PC as HDD got shutdown, Monitor shutdown, LAN shutdown ...but PC remains ON. I upgraded with latest Chimera !
 
Joined
Apr 22, 2011
Messages
345
Motherboard
I didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello Moarfish's;

My config is Core i5-3570K - Gigabyte GA-B75M-D3H, I got solved with GraphicsEnabler = Yes because I do not at all, for now it works well but I still have the problem with the keyboard and mouse are frozen and slow start. It welcomes any help, thanks

Try reinstall sound driver from Multibeast. If it still not working, try install the sound driver from older multibeast, like 5.0.2.
 
Joined
Feb 13, 2013
Messages
2
Motherboard
GA-B75M-D3H
CPU
i3-3225
Graphics
HD4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
moarfish...any resolution of my problem ?????
 
Joined
Feb 9, 2013
Messages
4
Motherboard
OSX / Win7 ult.
CPU
i3-3225
Graphics
GTX660
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
My setup had the same problem. Fixed with re-install of all needed multibeast drivers and chimera. Are ur bios boot setups OK?

moarfish...any resolution of my problem ?????
 
Top