Contribute
Register

Menu Bar Freeze on installation

Joined
Jan 27, 2013
Messages
2
Motherboard
Windows 8.1 Pro
CPU
Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz
Graphics
NVIDIA Geforce GTX 260
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
The problem is that I Can't select Hard Drive to install because I can't access Disk Utility.

The whole top menu bar seems to be frozen, nothing works except Language in the top right.
 
Joined
Jan 26, 2014
Messages
1,349
Motherboard
Asus P5LP-LE
CPU
Core 2 Duo
Graphics
Nvidia GeForce GT 640
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
The problem is that I Can't select Hard Drive to install because I can't access Disk Utility.

The whole top menu bar seems to be frozen, nothing works except Language in the top right.
Please list the details of your hardware then update your profile to contain the hardware and in the system section please place your specific motherboard in this section not your operating system this is so it shows up in every post also please tell us which installation method you have chosen to install upon
 
Joined
Jan 27, 2013
Messages
2
Motherboard
Windows 8.1 Pro
CPU
Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz
Graphics
NVIDIA Geforce GTX 260
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks for quick reply.


I only used GraphicsEnabler=Yes flag. All hard drives are removed from pc except 1 SSD 180Gb in which I would like to install Maverick 1.9.3 .

MotherBoard: Asus p5q se plus
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz
 

Going Bald

Moderator
Joined
Aug 14, 2010
Messages
23,136
Motherboard
GA-X58A-UD7-F7
CPU
W3670
Graphics
RX 580
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
iMac
Joined
Jan 26, 2014
Messages
1,349
Motherboard
Asus P5LP-LE
CPU
Core 2 Duo
Graphics
Nvidia GeForce GT 640
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Thanks for quick reply.


I only used GraphicsEnabler=Yes flag. All hard drives are removed from pc except 1 SSD 180Gb in which I would like to install Maverick 1.9.3 .

MotherBoard: Asus p5q se plus
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz
Thanks for giving me some of the info but please tell me if you are using a dedicated graphics card or not on my Asus P5LP-LE with a nvidia graphics card I needed to use -x -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1 npci=0x2000 to reach the installer your baord is probably similar since they both have LGA775
 
Top