Contribute
Register

May the forum GOD's be with me. Lion went bad after system update, now can't fresh install Mountain

Joined
Jan 13, 2012
Messages
5
Motherboard
GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i5 2500 3.29
Graphics
GeForce GT 430 1024
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
  3. Other
Preface:

Had a very smooth Lion install using Unibeast back in February. Super stable no problems except for loosing audio after system update back in April - easy fix using multibeast.

Three days ago my audio disappeared again. . Using multibeast I did the standard procedure. Upon reboot, the system took a long time to boot, and ended up looking like someone blew 16 bit brains out all over my screen. Long story short, I was not able to remedy this.

I have a solid time machine backup, so I figured I would take this opportunity to upgrade to ML with a clean install.

I am using a Lacie Key 8GB - worked great last time (Lion)

I changed the permissions and checkbox of the thumb drive before installing Unibeast. Installation goes smoothly (twice).

I purchased ML in app store.

I formatted my primary HD (Samsung SSD 830)

iBoot pulls up.

But I get a frozen wheel under the apple logo after about 9-11 rotations.

I have tried:

-x

-v

PCIRootUID=0

and some others I dont remember.

I know that many people experience this, but I am on day 3 and have tried everything I can find and am getting burnt out.

My system:

GA-Z68X-UD3H-B3
Corsair Vengeance 16 GB 4X4
Zotac GT 430
 
Joined
Jan 13, 2012
Messages
5
Motherboard
GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i5 2500 3.29
Graphics
GeForce GT 430 1024
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
  3. Other
I wrote iBoot, but meant Chimera boot screen.
 
Joined
Jan 13, 2012
Messages
5
Motherboard
GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i5 2500 3.29
Graphics
GeForce GT 430 1024
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
  3. Other
I am coming up on 4 days into this and have tried 12000 vaiables. Ive got it fixed, but frankly am so foggy I cant even tell you what I did. Thanks for at least having a place I can post my depression. . . lol

Thanks to everyone.
 
Joined
Jul 31, 2012
Messages
29
Motherboard
Biostar TP 55
CPU
Intel Core i5 661
Graphics
GeForce GT 520
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
lol, you spent 4 day.

I spend 1 months on just making a Working Mountain Lion Usb stick alone. lol


And then when i get the stick working. I spent 5 day on just installation Mountain Lion

then i spent 1 more week on getting drivers and customization without a DSDT ....



I don't know if it will help you much but:

the universal working boot command for installation is:

-v -x graphicsenabler=no npci=0x2000


If that command don't work then you would have to use "alternative" to unibeast to make your Mountain Lion install Usb key.

Good luck-
 
Top