Contribute
Register

Maverics HD3000 blinking screen (but not when DisplayLink is connected)

Status
Not open for further replies.
Joined
Feb 12, 2014
Messages
10
CPU
i5
Graphics
Intel 3000
Mobile Phone
  1. iOS
Hello,
I have this problem on My Sony Vaio VPCSE notebook. I have Installed Maverics, graphics is HD3000. When I run Neverhood via Wine, my screen (notebook display) starts to blinking or flashing. But when I connect to notebbok Fujitsu prort replicator PR7 (with DisplayLink second display), blinking/flashing on notebook screen stops, and game is displayed normaly. Is it possible to stop blinking without connected DisplayLink?
Alos I found, that on Chrome without DisplayLink connected is very very small blinking. But when I connect DisplayLink, blinking stops. I tried also with enabled/disabled VT on BIOS. Can anybody helps? Does anybody meet same bug?
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 2, 2012
Messages
184,103
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Hello,
I have this problem on My Sony Vaio VPCSE notebook. I have Installed Maverics, graphics is HD3000. When I run Neverhood via Wine, my screen (notebook display) starts to blinking or flashing. But when I connect to notebbok Fujitsu prort replicator PR7 (with DisplayLink second display), blinking/flashing on notebook screen stops, and game is displayed normaly. Is it possible to stop blinking without connected DisplayLink?
Alos I found, that on Chrome without DisplayLink connected is very very small blinking. But when I connect DisplayLink, blinking stops. I tried also with enabled/disabled VT on BIOS. Can anybody helps? Does anybody meet same bug?

Attach ioreg as ZIP: http://www.tonymacx86.com/audio/58368-guide-how-make-copy-ioreg.html. Please, use the IORegistryExplorer v2.1 attached to the post! DO NOT reply with an ioreg from any other version of IORegistryExplorer.app.

Provide output (in Terminal):
Code:
kextstat|grep -y acpiplat
kextstat|grep -y appleintelcpu
kextstat|grep -y applelpc
kextstat|grep -y applehda

Attach EFI/Clover folder as ZIP (press F4 at main Clover screen before collecting). Please eliminate 'themes' directory. Provide only EFI/Clover, not the entire EFI folder.

Attach output of (in Terminal):
Code:
sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /

Compress all files as ZIP. Do not use external links. Attach all files using site attachments only.
 
Joined
Feb 12, 2014
Messages
10
CPU
i5
Graphics
Intel 3000
Mobile Phone
  1. iOS
Hello, thanks.
I did attach files, you asked. But I have no EFI partition - you can see it in terminl.txt file. I did make this outputs when my Fujitsu display link was connected.
Thanks again
 

Attachments

  • screen.zip
    418.5 KB · Views: 87

RehabMan

Moderator
Joined
May 2, 2012
Messages
184,103
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Hello, thanks.
I did attach files, you asked. But I have no EFI partition - you can see it in terminl.txt file. I did make this outputs when my Fujitsu display link was connected.
Thanks again

Remove the DisplayLink software.
 
Joined
Feb 12, 2014
Messages
10
CPU
i5
Graphics
Intel 3000
Mobile Phone
  1. iOS
Maybe it is the cause of your problem. Test without it.
Maybe you didnot read carefully. It works for me with displaylink connected. Problem is when displaylink is not connected....
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 2, 2012
Messages
184,103
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Maybe you didnot read carefully. It works for me with displaylink connected. Problem is when displaylink is not connected....

I read perfectly carefully...

Remove the software. Test.
 
Joined
Feb 12, 2014
Messages
10
CPU
i5
Graphics
Intel 3000
Mobile Phone
  1. iOS
Sorry for long time for answer. I did remove software - problem still persist. Bot I will try to install Sierra, so may be, I will not need to solve it.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 2, 2012
Messages
184,103
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Sorry for long time for answer. I did remove software - problem still persist. Bot I will try to install Sierra, so may be, I will not need to solve it.

Attach ioreg as ZIP: http://www.tonymacx86.com/audio/58368-guide-how-make-copy-ioreg.html. Please, use the IORegistryExplorer v2.1 attached to the post! DO NOT reply with an ioreg from any other version of IORegistryExplorer.app.

Provide output (in Terminal):
Code:
kextstat|grep -y acpiplat
kextstat|grep -y appleintelcpu
kextstat|grep -y applelpc
kextstat|grep -y applehda

Attach EFI/Clover folder as ZIP (press F4 at main Clover screen before collecting). Please eliminate 'themes' directory. Provide only EFI/Clover, not the entire EFI folder.

Attach output of (in Terminal):
Code:
sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /

Compress all files as ZIP. Do not use external links. Attach all files using site attachments only.
 
Status
Not open for further replies.
Top