Contribute
Register

Mavericks 10.9.4 does not recognize my GPU 780 Ti

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 11, 2014
Messages
14
Motherboard
Mavericks 10.9.4
CPU
Intel Core i7-4790K
Graphics
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I just build new Hackintosh with below components

CPU: Intel Core i7-4790K Processor
RAM: Crucial Ballistix Tactical Low Profile 32GB Kit (8GBx4) DDR3-1600
GPU: EVGA GeForce GTX 780 Ti, 3GB, 3072MB,GDDR5
PSU: Corsair RM Series 1000 Watt ATX/EPS 80PLUS Gold-Certified Power Supply
Mobo: Gigabyte GA-Z87X-UD5H Z87
HDD: Seagate Desktop 3 TB HDD SATA 6 Gb/s
FAN: Cooler Master Seidon 240M

Everything is working fine, except I cannot set to use my 780 Ti
No matter what I do, Hackintosh would not recognize 780 Ti

I did all the parameters like GraphicsEnable=No, and such

I did install newest Nvidia Driver and Cuba driver, Pc show successfully installed, but it just
does not want to use the 780 Ti

I currently have the 780 Ti plugged in to PCIex8 slot, does this matter?
Does this have to be plugged in to PCIex16?

Any thoughts?

I have been fighting with this issue for few days and am desperate for any help
 

Going Bald

Moderator
Joined
Aug 14, 2010
Messages
22,449
Motherboard
GA-X58A-UD7-F7
CPU
W3670
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Did you install the nVidia drivers? See the exception note in the buyer's guide graphics card section - it has a link.
 
Joined
Aug 11, 2014
Messages
14
Motherboard
Mavericks 10.9.4
CPU
Intel Core i7-4790K
Graphics
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Yes, I did install the driver (Newest one) I had GPU plugged in while installing the driver....is this a problem?
 
Joined
Aug 11, 2014
Messages
14
Motherboard
Mavericks 10.9.4
CPU
Intel Core i7-4790K
Graphics
EVGA GeForce GTX 780 Ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
We can close this thread, I was able to fix the issue:D
 
Status
Not open for further replies.
Top