MacOs Sierra with Nvidia Gt 610 problem

Discussion in 'Graphics' started by viruskn, Oct 6, 2016.

  1. aaaa34275

    aaaa34275

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    1
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 8, 2017 at 7:23 AM #101
    aaaa34275

    aaaa34275

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    1
    Mac:
    MacBook
    Mobile Phone:
    Android
    I have already installed El Capitan and had installed high Sierra on other partition. I used fresh install using nv_disable=1 and latest clover version. I'm able to use GT 610 on High Sierra with acceleration but it is frizzing after few minutes of use. And Inject Nvidia in clover.
     
  2. zxBanexz

    zxBanexz

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    2
    Mobo:
    Hewlett-Packard 339A
    CPU:
    i5 3470
    Graphics:
    EVGA GTX 950 SC
    Oct 9, 2017 at 12:05 AM #102
    zxBanexz

    zxBanexz

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    2
    Mobo:
    Hewlett-Packard 339A
    CPU:
    i5 3470
    Graphics:
    EVGA GTX 950 SC
    Has the 620 been proven working?
     
  3. trs96

    trs96 Moderator

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    8,263
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H-BK
    CPU:
    I5-4690K
    Graphics:
    Intel HD4600
    Mac:
    Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 9, 2017 at 1:05 AM #103
    trs96

    trs96 Moderator

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    8,263
    Mobo:
    GA-Z97X-UD3H-BK
    CPU:
    I5-4690K
    Graphics:
    Intel HD4600
    Mac:
    Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    I've gotten the Asus EN 210 GPU to work with High Sierra. Requires Inject Nvidia in your Clover config.plist. You can also use the GT 710 which will work natively. If the 610 doesn't work I wouldn't expect the 620 to either.
     
  4. vjales

    vjales

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    4
    Mobo:
    Gigabyte H61M-DS2H
    CPU:
    Intel Pentium G2010
    Graphics:
    NVidia GT 610 2GB
    Oct 19, 2017 at 12:53 AM #104
    vjales

    vjales

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    4
    Mobo:
    Gigabyte H61M-DS2H
    CPU:
    Intel Pentium G2010
    Graphics:
    NVidia GT 610 2GB
    Just managed to get GT 610 working flawlessly, but no HDMI audio + multi-displays. The problem is: it was on Yosemite 10.10.5. Soon will try to get it working on El Capitan and then Sierra again.
     
  5. neilryan

    neilryan

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    66
    Mobo:
    Intel Q75 Express
    CPU:
    Intel i5 3570
    Graphics:
    Nvidia GT 710
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Nov 29, 2017 at 4:26 PM #105
    neilryan

    neilryan

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    66
    Mobo:
    Intel Q75 Express
    CPU:
    Intel i5 3570
    Graphics:
    Nvidia GT 710
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    I can't install Sierra on my Acer AX5900. i would get to the boot loader, use bootleg -v to see if there is any issue but there is none. screen just turns blank after the apple logo has loaded. did you experience this? I suspect it's the graphics card cause I'm using GT 610.
     
  6. slim.jim

    slim.jim Moderator

    Joined:
    Dec 17, 2014
    Messages:
    4,004
    Mobo:
    MSI Z97 Gaming 9 AC
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    MSI GTX 970 Gaming 4G
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Nov 29, 2017 at 5:02 PM #106
    slim.jim

    slim.jim Moderator

    Joined:
    Dec 17, 2014
    Messages:
    4,004
    Mobo:
    MSI Z97 Gaming 9 AC
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    MSI GTX 970 Gaming 4G
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    There is a patch available for 2009 MacBook Pros that allows you to run Sierra or High Sierra.
     
    VioletDragon likes this.
  7. neilryan

    neilryan

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    66
    Mobo:
    Intel Q75 Express
    CPU:
    Intel i5 3570
    Graphics:
    Nvidia GT 710
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Dec 3, 2017 at 4:06 PM #107
    neilryan

    neilryan

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    66
    Mobo:
    Intel Q75 Express
    CPU:
    Intel i5 3570
    Graphics:
    Nvidia GT 710
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    forgot to use boot arg nv_disable=1 . the moment I added it, I got through the installation.
     
  8. VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,994
    Mobo:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Dec 7, 2017 at 7:01 AM #108
    VioletDragon

    VioletDragon

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    10,994
    Mobo:
    GA-H77N-WIFI
    CPU:
    Core i7-3770
    Graphics:
    Intel HD 4000
    Mac:
    MacBook, Mac mini
    Mobile Phone:
    Android
    Does the Graphics Drivers run in 64bit or 32bit mode?
     

Share This Page