Contribute
Register

macOS Sierra Public Beta 4 is Now Available

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 29, 2016
Messages
193
Motherboard
ASUS Prime X299 Deluxe
CPU
i9-7900X
Graphics
Vega 64
NVIDIA just released drivers for PB4/DP5
Sadly they're exactly the same as for PB3/DB4. 10-bit per channel colour is still broken in them (although I got a response saying they were aware of that issue) and general UI performance is still pretty ordinary on my GTX980.
 
Joined
May 30, 2014
Messages
34
Motherboard
Q77 Board
CPU
i7-4790
Graphics
XFX RX 580 8GB
Mobile Phone
  1. Android
All went fine :mrgreen:
Screen Shot 2016-08-10 at 1.45.59 AM copy.png
 

Going Bald

Moderator
Joined
Aug 14, 2010
Messages
22,449
Motherboard
GA-X58A-UD7-F7
CPU
W3670
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Updated Z87I-Deluxe with complete success.

Updated X58A-UD7 and lost aduio - as expected - but ran into a glitch: Clover gives me a boot5 error now. Will re-install Clover when I get off work - did not have time this morning.

EDIT: Reinstalled Clover and problem solved.
Ran toleda's script for the audio after re-installing Clover and audio is back
Have tested everything except overnight sleep and it all works:
Movie Player
App Store
iTumes
iMessage
sleep/wake
audio
networking
open/close DVD-RW tray from the command bar
Screen Shot 2016-08-10 at 6.26.09 PM.png
 
Last edited:
Joined
Feb 13, 2011
Messages
60
Motherboard
GA-Z170X-UD5 TH (F20)
CPU
i7-6700K @4.7GHz
Graphics
Intel HD530 over TH3 adapter
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
NVIDIA Card GTX 960 Strix does not work. Somehow the kext is not loaded correctly. Under EL Capitan 10.11.6 all works great.

nvda_drv=1 is somehow not applied and therefore not accelereted.
 
Last edited:
Joined
Nov 27, 2011
Messages
262
Motherboard
Gigabyte GA-Z97-D3H
CPU
i5-4690K
Graphics
GTX 750
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
NVIDIA Card GTX 960 Strix does not work. Somehow the kext is not loaded correctly. Under EL Capitan 10.11.6 all works great.

nvda_drv=1 is somehow not applied and therefore not accelereted.

Update to the latest clover version, 3688. Solved this issue for me.
 
Status
Not open for further replies.
Top