macOS High Sierra is Now Available on the Mac App Store

Discussion in 'High Sierra Desktop Support' started by tonymacx86, Sep 25, 2017.

  1. ctib77

    ctib77

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    29
    Oct 5, 2017 at 6:45 PM #431
    ctib77

    ctib77

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    29
    So has anybody installed today´s High Sierra update (Supplemental Update) from the App Store? Any issues you found?
     
    Emilio Gonzalez likes this.
  2. uukk

    uukk

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    149
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 UEFI U1E
    CPU:
    Intel Core i7 2600K
    Graphics:
    MSI N670GTX-PM2D2GD5/OC
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 5, 2017 at 7:00 PM #432
    uukk

    uukk

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    149
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 UEFI U1E
    CPU:
    Intel Core i7 2600K
    Graphics:
    MSI N670GTX-PM2D2GD5/OC
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    I am downloading it now...
     
  3. uukk

    uukk

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    149
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 UEFI U1E
    CPU:
    Intel Core i7 2600K
    Graphics:
    MSI N670GTX-PM2D2GD5/OC
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 5, 2017 at 7:20 PM #433
    uukk

    uukk

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    149
    Motherboard:
    Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 UEFI U1E
    CPU:
    Intel Core i7 2600K
    Graphics:
    MSI N670GTX-PM2D2GD5/OC
    Mac:
    Mac Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Finished, all flawless!
     
  4. AlphaFox

    AlphaFox

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    579
    Mac:
    iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    iMac, SE/30
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 5, 2017 at 7:58 PM #434
    AlphaFox

    AlphaFox

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    579
    Mac:
    iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    iMac, SE/30
    Mobile Phone:
    iOS
    Fixed a bug that exposes the encryption password of a APFS volume. Shows the password as the hint lol
     
    Last edited: Oct 6, 2017
  5. xenonxen

    xenonxen

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Messages:
    85
    Oct 6, 2017 at 5:27 AM #435
    xenonxen

    xenonxen

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Messages:
    85
    i got this error loading my bootable usb.any idea how to fix it?
     

    Attached Files:

    • 241552_58ef867b5aa2e84835655cd2a40c43dc.jpg  (1.2 MB, 114 views)
  6. phamhang1975

    phamhang1975

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Messages:
    1
    Oct 6, 2017 at 8:05 AM #436
    phamhang1975

    phamhang1975

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Messages:
    1
    Updated. Run great!
     
  7. faarie

    faarie

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    6
    CPU:
    Intel i7 3,39 Ghz / Dell Inspiron N5050 I3-intel HD 3000
    Graphics:
    NVIDIA Geforce GTX 760
    Mobile Phone:
    Android
    Oct 6, 2017 at 3:35 PM #437
    faarie

    faarie

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    6
    CPU:
    Intel i7 3,39 Ghz / Dell Inspiron N5050 I3-intel HD 3000
    Graphics:
    NVIDIA Geforce GTX 760
    Mobile Phone:
    Android
    Mine wont update, after a time with apple logo grey screen anyone an idear
     
  8. hotboi

    hotboi

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Messages:
    12
    Motherboard:
    GA-Z68XP-UD4
    CPU:
    i7 2600K
    Graphics:
    GeForce GTX 660
    Oct 6, 2017 at 6:57 PM #438
    hotboi

    hotboi

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Messages:
    12
    Motherboard:
    GA-Z68XP-UD4
    CPU:
    i7 2600K
    Graphics:
    GeForce GTX 660
    Update was seamless. No probs at all. It did reboot at the install screen and started over, but that was the only hiccup. I updated from the App Store and installed. Before this, I updated Clover to the latest version, moved kexts to other, and placed the apfs.efi in the drivers64 folder. That's it. Everything works!
     
  9. tabu

    tabu

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    61
    Motherboard:
    Gigabyte GA-H55N-USB3
    CPU:
    Intel Core i7-870 @ 2.93GHz (Stock)
    Graphics:
    GIGABYTE ATI Radeon HD6870 1GB GV-R687OC-1GD
    Mobile Phone:
    iOS
    Oct 7, 2017 at 7:35 AM #439
    tabu

    tabu

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    61
    Motherboard:
    Gigabyte GA-H55N-USB3
    CPU:
    Intel Core i7-870 @ 2.93GHz (Stock)
    Graphics:
    GIGABYTE ATI Radeon HD6870 1GB GV-R687OC-1GD
    Mobile Phone:
    iOS
    Almost giving up here...
    Successfully installed, but can't get boot at all...
    I think the cause of the problem is my ATI Radeon HD 6870 from signature. Already tried to inject ATI, and many other attempts but no success. Can some one help me?

    This first photo is right before the crash:
    [​IMG]

    and then the crash:
    [​IMG]

    and this one from working boot, from the high sierra usb installer, right after it brokes from the first photo:
    [​IMG]

    its seems i cant get this "Got boot device = IOService:/AppleACPIPlatformExpert/...

    Can some one help me please? I think its my GPU....
    Almost giving up
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 7, 2017
  10. aka80

    aka80

    Joined:
    Nov 10, 2013
    Messages:
    59
    Motherboard:
    Asus Maximus IX Formula
    CPU:
    intel core i7-7700
    Graphics:
    asus gtx 670
    Oct 7, 2017 at 11:20 AM #440
    aka80

    aka80

    Joined:
    Nov 10, 2013
    Messages:
    59
    Motherboard:
    Asus Maximus IX Formula
    CPU:
    intel core i7-7700
    Graphics:
    asus gtx 670
    Hi Intelis :),

    I have created a new usb boot sierra 10.12 and i updated to high-sierra. All is good
    Thank you so much

    [​IMG]
     
    Intelis likes this.

    Attached Files:

    • Capture d’écran 2017-10-07 à 12.14.48.png  (103.3 KB, 1,443 views)

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice