Contribute
Register

macOS 10.15.4 Supplemental Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 22, 2011
Messages
6
Motherboard
ASUS PRIME Z-390A
CPU
i9-9900k
Graphics
RTX 2080 Ti / Intel UHD 630
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
Radeon VII -- installation went fine, no more dual screens after reboot. Second monitor is no longer detected.

Looking in Hackintool, it appears WhateverGreen and Lilu are both loaded just fine. Any ideas?
 
Joined
Jun 18, 2011
Messages
18
Motherboard
Asus H370i Strix Gaming
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
Radeon VII -- installation went fine, no more dual screens after reboot. Second monitor is no longer detected.

Looking in Hackintool, it appears WhateverGreen and Lilu are both loaded just fine. Any ideas?

Try with WG flag:

Screenshot 2020-04-09 at 15.12.09.png
 
Joined
Jan 30, 2016
Messages
4
Motherboard
Z370 HD3P
CPU
Intel i7
Graphics
Radeon RX 580
Thanks lg777!,unfortunately the partition "Install macOS from..." is not visible!
it is the first time that has happened to me
Same problem here too. After download and reboot, no “Install MacOS...” option, no installation. Boots directly to old OS.
 
Joined
Jun 18, 2011
Messages
18
Motherboard
Asus H370i Strix Gaming
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
Same problem here too. After download and reboot, no “Install MacOS...” option, no installation. Boots directly to old OS.

I have tried with:

CLOVER Settings:
a) boot Legacy = PBRsata
b) Gui Auto = Yes

2) Downgrade Clover to 5107

But no luck!
 
Joined
Sep 22, 2011
Messages
6
Motherboard
ASUS PRIME Z-390A
CPU
i9-9900k
Graphics
RTX 2080 Ti / Intel UHD 630
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS

Thank you. It was actually a false alarm. The amber light was on and display not detected, but I unplugged my monitor power and plugged it back in and it started working. Somehow my monitor got into a weird frozen state while sleeping.

I appreciate the help either way!
 
Joined
Jun 18, 2011
Messages
18
Motherboard
Asus H370i Strix Gaming
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
I have tried with:

CLOVER Settings:
a) boot Legacy = PBRsata
b) Gui Auto = Yes

2) Downgrade Clover to 5107

But no luck!

The only change compared to the past: after 10.15.4 vanilla update i had to enable : FixTMR and FicRTC into ACPI section to prevent CMOS error at boot.
 
Status
Not open for further replies.
Top