Contribute
Register

macOS 10.15.2 Update

Joined
Dec 2, 2011
Messages
50
Motherboard
Gigabyte Z390 AORUS PRO WIFI
CPU
i7-9700K
Graphics
Vega 56
Mac
MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
Android, iOS
No problems here... once I realized AppleALC/Lilu/WEG were missing from my Clover install. It did not take hardly any time to install for me. Maybe 10-12 minutes tops.
no-problem-10.15.2.png
 
Joined
Aug 3, 2012
Messages
72
Motherboard
Gigabyte GA-Z170X-UD5 TH
CPU
i7-6700K 4.9 GHz OC'd
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Finally upgraded from 10.14.2 and old version of Clover. Updated both to latest. I use my Hack every day and wanted to wait until necessary. Final Cut Pro forced the upgrade since it won't run on 10.14.2 anymore. Lessons learned about updating apps without reading the fine print.

Upgrade went smooth, rebooted a bunch of times. All my apps run great (Lightroom, ON1, Final Cut Pro, JR media center, etc). It killed an older 32 bit app I was using, but oh well.
Screen Shot 2020-01-13 at 1.14.55 PM.jpg
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
1,467
Motherboard
Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
View attachment 444918

Obvious Answer Man's link worked for me. Are you signed into the app store?
Yes, I am and I still get the same information. When I click on the link in the App Store it goes to Sys Prefs and the result is, as you can see. I found the Catalina 10.15.0 install app in a back up so I have solved my problem. Thank you for your help.
 

Attachments

Last edited:
Joined
Aug 3, 2012
Messages
72
Motherboard
Gigabyte GA-Z170X-UD5 TH
CPU
i7-6700K 4.9 GHz OC'd
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Hi, which version of Clover did you update to?
Clover 4961 nvram emulation. Right out of the Downloads section. Then copied latest version of WEG and Lilu kexts. Worked flawlessly. My old SSDT-USB aml works as well.
 
Joined
Nov 18, 2019
Messages
3
Motherboard
Gigabyte B75M
CPU
i7-3770K
Graphics
RX 580
Mac
iMac
Yes, I am and I still get the same information. When I click on the link in the App Store it goes to Sys Prefs and the result is, as you can see. I found the Catalina 10.15.0 install app in a back up so I have solved my problem. Thank you for your help.
Today I was able to get the same issue. However it was downloading the whole 5.7gig and not a small file. :rolleyes:
 
Last edited:
Top