Contribute
Register

macOS 10.14.6 Supplemental Update

Joined
Jan 19, 2012
Messages
5
Motherboard
Gigabyte Z370N WIFI
CPU
i7-8700
Graphics
RX 580 / UHD 630
Mobile Phone
Android
Updated clover to 5530 from Sourceforge, moved all unmigrated drivers from clover/drivers64UEFI to clover/drivers/UEFI, replaced Lilu, Whatevergreen and AppleALC kexts with latest versions and rebooted.

All went well, a few restarts, but I still have the funny lines showing above the apple logo when booting until the graphics driver kicks in. (Not an issue I'm really concerned about, mind).

10.14.6 supplemental.png
 
Joined
Jul 15, 2017
Messages
131
Motherboard
Gigabyte GA-Z270XP-SLI
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 570
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Updated from the Software Update app. No issues whatsoever. It took a little longer on my Hack, which has an i7-7700K, than my MBA but oh well...
Hey @frontgear - glad to hear Mojave is going well for you on our shared hardware.

I bought an RX-580 and am hoping to make the jump from Sierra to Mojave within the next week (had some medical issues to get over).

Would it be possible for you to add your current setup to the GA-7270XP thread https://www.tonymacx86.com/threads/gigabyte-ga-z270xp-sli-i7-7700k-samsung-960-pro-10-12-6.228981/ ? I'll have to rename the thread for 10.14.6 once I get it working.

Thanks again for all your help when I was originally getting Sierra working, as I was a bit clueless - and probably still am!!

moved all unmigrated drivers from clover/drivers64UEFI to clover/drivers/UEFI
Can you elaborate a bit on the unmigrated driver move? I must be missing something basic?
 
Joined
Mar 13, 2011
Messages
89
Motherboard
Z390 AORUS PRO-F10
CPU
I7-9700K
Graphics
Vega 56
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
Android, iOS
Can you elaborate a bit on the unmigrated driver move? I must be missing something basic?

@oddless, @gino8080
Clover r4442+ dropped all 32Bit support including support for 32Bit efi drivers.


All drivers in the installer are now 64 bit ... as such the devs dropped the -64 suffix as there is no need for it.

Cheers
Jay
TLDR
All drivers in the installer are now 64 bit by default
 
Joined
Nov 8, 2011
Messages
50
Motherboard
Z370-HD3
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Update went smoothly until the end, then the screen went blank. Waited 20 minutes then did a hard reboot, fearing the worst. Booted normally and everything seemed fine. My Geekbench score dropped from 6125/27900 to 5770/27500. I'm guessing that part of the update had patches for the Intel multi-threading exploit, so a performance drop should be expected. The other issue I have now is that finder won't open from the dock.
 
Top