Contribute
Register

macOS 10.14.6 Supplemental Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 24, 2019
Messages
4
Motherboard
Gigabyte X299 UD4 Pro
CPU
i7-7820X
Graphics
Vega 64
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
  1. Classic
  2. iMac
Mobile Phone
  1. Android
My first update. So glad it worked out. I made sure I was up to date on all Clover/driver/kext

Screen Shot 2019-09-05 at 10.45.29 PM.png
 
Joined
Jan 24, 2018
Messages
3
Motherboard
Asus Z97-K
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 580
Mobile Phone
  1. iOS
Updated via Software Update without issues.
Remember reboot from "MacOS Installer" partition until it's disappears!

Screen Shot 2019-09-04 at 17.17.56.png

Same problem. Everything was fine, but when I turn it off/on, there was no partitions. New Clover form USB don't see anything too. No recovery... nothing!
 
Joined
Jan 19, 2012
Messages
9
Motherboard
Gigabyte Z370N WIFI
CPU
i7-8700
Graphics
RX 580 / UHD 630
Mobile Phone
  1. Android
Heh, saw there was an update pending restart, visited tonymac and not realising 10.14.6 supplemental update header linked to updated post with version 2 added, thought to myself: its not a system update so just went restart!

When I saw the progress bar and time remaining come up I thought "Uh-oh" but all was well - updated with no issues at all!

Screen Shot 2019-09-07 at 4.34.04 PM.png


All good We'll see if Catalina also works correctly with my old components
Lack of 32 bit libraries will be interesting. I know I have an old scanner (LIDE 25) that won't work (not really an issue, tho, as I also have Windows 10 VM running in background in coherence mode).
 
Last edited by a moderator:
Joined
Nov 20, 2011
Messages
25
Motherboard
Gigabyte Z490 Vision-D
CPU
i7-10700
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Updated via Software Update, two reboots. No change to Clover or nothing.
 
Joined
Aug 17, 2019
Messages
1
Motherboard
Asus ROG Maximus XI Hero Z390
CPU
Intel Core i9-9900K
Graphics
Sapphire Radeon NITRO+RX VEGA 64 8GB
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. iBook
  2. Power Mac
Worked perfectly for me from Software Update too!

Plus an added surprise that after the update additional audio options are now working from my MOBO back sockets! I hadn't been bothered about setting these up previously as all my audio goes through a Focusrite Scarlett 18i8 interface, or the HDMI, so it was only on my rainy day list to eventually look at the other connectors but guess I can cross that one off the list now!!!

Screenshot 2019-09-08 at 16.56.30.png
 
Joined
Aug 28, 2016
Messages
133
Motherboard
Gigabyte Z390 Gaming SLI
CPU
i7-8700
Graphics
Vega 56
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Updated smoothly without problems, My main concern was if USB 3.0 ports would be working fine, and they are still working after 14.10.6. I downloaded Hackintool, and the only "issue" found was that Cover was outdated. I will update it, and see if it goes normal.

Cheers
 
Joined
Jul 31, 2012
Messages
113
Motherboard
ASUS STRIX Z370G
CPU
i7-8700K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Same problem. Everything was fine, but when I turn it off/on, there was no partitions. New Clover form USB don't see anything too. No recovery... nothing!

The same happened to me, only my Windows drive is showing, all other partitions are gone. This has never happened before.

I was able to fix it by booting from a Unibeast USB and copying over the ApfsDriverLoader-64.efi and removing the ApfsDriverLoader.efi that I had.
 
Status
Not open for further replies.
Top