Contribute
Register

macOS 10.14.5 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 29, 2018
Messages
26
Motherboard
Gigabyte B360 AORUS Gaming 3 WIFI
CPU
i5-8600K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. Plus
Mobile Phone
  1. iOS
Updated with only two glitches. Upon initial boot it came up with a message that MacOs couldn't be installed on my computer (see attached). But I realized that in the Clover Bootloader there was on option to boot from Hacintosh rather than Hackintosh Installer, which I did. Then, it booted with only one problem (couldn't connect to my Trackpad), but I deleted it in System Preferences and reconnected to it successfully. Everything seems to be working properly now.

Actually, I cannot move anything to the trash. It just brings up a window saying it is moving it to Trash, but it never completes. Minor issue. Can live with it.
 

Attachments

  • IMG_5024.JPG
    IMG_5024.JPG
    3.1 MB · Views: 65
Last edited:
Joined
Feb 20, 2019
Messages
26
Motherboard
Intel NUC8i7BEH
CPU
i7-8559U
Graphics
Iris Plus 655
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
No problems. Updated Clover and the kexts.

It actually solved my last issue since my install. Siri was not working, and now she wants to talk to me :)
407944
 
Last edited:
Joined
Apr 9, 2012
Messages
22
Motherboard
GA-H270M-DS3H
CPU
Intel Core i3-7100 Box, LGA1151, HD 630
Graphics
Intel HD630 (CPU), NVIDIA GT 710
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Upon initial boot it came up with a message that MacOs couldn't be installed on my computer (see attached).
After the first reboot I had the same message "The installer resource were not found" (or in German "Die Installationsressourcen wurden nicht gefunden").
Solution:
Disable
in BIOS/SATA all other harddisk's/SSD's ports which have a bootloader in the EFI Partition.
Finish the update.
After the update enable them again.

Regards, Rudolf
 
Last edited:
Joined
Nov 3, 2018
Messages
310
Motherboard
ASRock B360-HDV
CPU
i5-8400
Graphics
RX 470
Mobile Phone
  1. iOS
Hi,

After the update to 10.14.5, I used the latest Multibeast 11.2.1 to change SMBIOS from 18,3 to iMac 19,1 (see attached Multibeast configuration) After that I lost most USB ports, although the USB 3.1 gen 2 ports seem to be properly working. Before Multibeast 11.2.1 patched them all.
All other things seem to working fine.

Kind regards

better use custom ssdt to define usb ports, that way it persists on every upgrade.
 
Joined
Sep 9, 2011
Messages
935
Motherboard
HP 250 G5 (81EF) Clover UEFI
CPU
i3 5005u
Graphics
HD 5500 (1366x768)
Mobile Phone
  1. Android
All went good except the BCM94352Z was detected as "Third-party wireless card". Rebuilt the kext cache and came back to normal as "AirPort Extreme". This happens after every update btw.
406375
 
Joined
Sep 1, 2016
Messages
389
Motherboard
GA-Z170N Gaming 5
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 580
Smooth as silk. At first, Software Update didn't register that an update was available, but after I went through the App Store, it recognized the update and began downloading via Software Update. Had already updated all my kexts a week or two ago, and updated to Clover 4920. Update took a little longer than usual, but absolutely no purple lines as has been described elsewhere. Booted up perfectly after the install, and sound — along with everything else — seems to be working fine. Thanks, Tony!

Screen Shot 2019-05-17 at 12.13.01 PM.png
 
Joined
Sep 20, 2012
Messages
78
Motherboard
ASUS ROG MAXIMUS HERO X Z370
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
better use custom ssdt to define usb ports, that way it persists on every upgrade.
Thnx, that will give something to do this weekend, kind regards
 

elfcake

Banned
Joined
Nov 26, 2012
Messages
1,740
Motherboard
Gigabyte Z490 D
CPU
i7-10700K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Update: download from Sys Pref, 5 minutes. Install update after 3 restarts 13:26 minutes. Everything is working and snappy at that!
Screen Shot 2019-05-17 at 1.23.03 PM.png
 
Joined
Jan 12, 2014
Messages
48
Motherboard
GA-Z170N-Gaming 5
CPU
I5-6600K
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
Update went smooth. But do notice that purple lines at boot - specifically when the boot sequence goes from the apple logo to logon screen. Thankfully it goes away in the logon screen. Otherwise, everything else seems to be fine.
 
Status
Not open for further replies.
Top