Contribute
Register

macOS 10.14.4 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 31, 2014
Messages
35
Motherboard
Gigabyte GA-H270M-D3H
CPU
Intel Gen 7 i5 7400
Graphics
Integrated Intel HD630
Mac
  1. iMac
Hi!

I tried to update from 10.14 to 10.14.4 with the downloaded Combo Update file. Clover had been updated to r4910 before I ran the update).

However, during the update (probably almost done) it stuck on a black screen.

Eventually I found my Lilu and Whatevergreen are not in the most updated version. I use the latest version and now it is working fine.

Thanks!
 
Last edited:
Joined
Mar 11, 2019
Messages
2
Motherboard
Asrock Z77 Extreme6
CPU
i7-3770
Graphics
RX 570
I have updated from 10.4.1 to 10.4.4 with combo update.
1. Update clover
2. Update WhateverGreen / lilu / AppleALC
3. Update from 10.14.3 to 10.14.4

Everything works fine, till I try my internet. The internet wasn't connected, I checked network in system preference, it said "unplugged". Any suggestion? I have restored to 10.4.1 again through Time Machine, internet works fine.

My rig:

I7 3770
16GB RAM
Asrock Z77 extreme6
Power Color Red Devil RX 570 4GB
 
Joined
Jul 5, 2018
Messages
27
Motherboard
Dell Studio XPS 435MT R849J 0R849J
CPU
i7-920
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
I have updated from 10.4.1 to 10.4.4 with combo update.
1. Update clover
2. Update WhateverGreen / lilu / AppleALC
3. Update from 10.14.3 to 10.14.4

Everything works fine, till I try my internet. The internet wasn't connected, I checked network in system preference, it said "unplugged". Any suggestion? I have restored to 10.4.1 again through Time Machine, internet works fine.

My rig:

I7 3770
16GB RAM
Asrock Z77 extreme6
Power Color Red Devil RX 570 4GB
Yes you will need to backup your network driver from kext. or update latest ethernet kext from HERE
 
Joined
Jan 3, 2011
Messages
374
Motherboard
ASUS ROG X570 Crosshair VIII Formula
CPU
Ryzen 9 5950X
Graphics
RX 6900 XT
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Updated with no issue everything running perfectly
 
Joined
Jun 13, 2015
Messages
18
Motherboard
Dell Inspiron 5570
CPU
i7-8550U
Graphics
UHD 620 +R7 530
Mobile Phone
  1. iOS
1. Update Clover 4911
2. Update WhateverGreen / lilu / AppleALC
3. Update from 10.14.3 to 10.14.4

Dell Inspiron 5570 (i7)

No issue
 
Joined
Feb 12, 2011
Messages
2
Motherboard
Gigabyte Aorus Gaming 7
CPU
i7
Graphics
Vega 64
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Via App Store. No issues
 
Joined
Feb 24, 2017
Messages
36
Motherboard
Gigabyte Z390 Designare
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
With regards to the ALC1150 issue with sound being lost with sleep, there was a recent change to AppleALC to fix what appears to be the same issue for the ALC1220 series. I figured it'd be worth a shot to apply the same change to the 1150 definitions as well. It appears (so far) to have resolved the issue on my system.

Try the attached kext if you have the issue

Hi Greg,
Thank you soooo much for creating the appleALC kext!!! I spent my entire night researching how to fix the ALC1150 no sound on wake after 10.14.4 update and your file fixed it! I have 3 hackintoshs at home and only the one with ALC1150 had the problem after the update.
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,977
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I do not have problems with Mojave - It's running smooth with 10.14.3.
Just have problems with the update to 10.14.4...
This is still not a help thread.
 
Status
Not open for further replies.
Top