Contribute
Register

macOS 10.14.4 Update

Joined
Aug 16, 2015
Messages
21
Motherboard
Gygabyte GA-X99-UD3
CPU
i7-5820K
Graphics
RX 580
Classic Mac
  1. 512K
  2. Plus
  3. Power Mac
  4. SE
Mobile Phone
  1. iOS
All fine!

At first i update Clover to v.2.4k_r4910. and Clover configurator to v 5.4.2.0.

Mount Efi Partition and Update Lilu Kexts to v.1.3.5 and WhateverGreen Kext to v.1.2.7 in EFI\Clover\kexts\10.14 and AppleALC to v.1.3.6 Kext in EFI\Clover\kexts\Other (from Download's page)

reboot, and after that choose update from system preferences.

Booting from Macintosh OS Mojave Install Partition all times the machine reboot until this partition desapears.
Done!
397552
 
Joined
Dec 30, 2018
Messages
39
Motherboard
ASRock Z390 Taichi BIOS v1.2
CPU
i7-9700K
Graphics
RX 580
A truly painless experience for me. I did not update clover before the update, being a newbie I didn't realise I should have upgraded :)

My Clover is version 4769. I updated via system preferences and let the update process do it all by itself and went for coffee. Came back to an upgraded system. Everything appears to be working just fine.

I upgraded by secondary system last night (GA-Z270X-UD3 with i5-6600K). This time I deliberately did not upgrade Clover to see what would happen. I stayed with the same clover 4769 used for my primary system upgrade and did the secondary system upgrade via the system preferences. This time the result was a bit different. I did have to perform one manual reset when the system would not reboot automatically during the upgrade process. Other than that everything appears to be working correctly. Almost as painless as my primary system's update.
 
Joined
Feb 1, 2014
Messages
35
Motherboard
Gigabyte GA-H270M-D3H
CPU
Intel Gen 7 i5 7400
Graphics
Integrated Intel HD630
Mac
  1. iMac
Hi!

I tried to update from 10.14 to 10.14.4 with the downloaded Combo Update file. Clover had been updated to r4910 before I ran the update).

However, during the update (probably almost done) it stuck on a black screen.

Eventually I found my Lilu and Whatevergreen are not in the most updated version. I use the latest version and now it is working fine.

Thanks!
 
Last edited:
Joined
Mar 11, 2019
Messages
2
Motherboard
Asrock Z77 Extreme6
CPU
i7-3770
Graphics
RX 570
I have updated from 10.4.1 to 10.4.4 with combo update.
1. Update clover
2. Update WhateverGreen / lilu / AppleALC
3. Update from 10.14.3 to 10.14.4

Everything works fine, till I try my internet. The internet wasn't connected, I checked network in system preference, it said "unplugged". Any suggestion? I have restored to 10.4.1 again through Time Machine, internet works fine.

My rig:

I7 3770
16GB RAM
Asrock Z77 extreme6
Power Color Red Devil RX 570 4GB
 
Joined
Jul 5, 2018
Messages
28
Motherboard
Dell Studio XPS 435MT R849J 0R849J
CPU
i7-920
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
I have updated from 10.4.1 to 10.4.4 with combo update.
1. Update clover
2. Update WhateverGreen / lilu / AppleALC
3. Update from 10.14.3 to 10.14.4

Everything works fine, till I try my internet. The internet wasn't connected, I checked network in system preference, it said "unplugged". Any suggestion? I have restored to 10.4.1 again through Time Machine, internet works fine.

My rig:

I7 3770
16GB RAM
Asrock Z77 extreme6
Power Color Red Devil RX 570 4GB
Yes you will need to backup your network driver from kext. or update latest ethernet kext from HERE
 
Joined
Jan 3, 2011
Messages
356
Motherboard
Asus TUF Sabertooth X99
CPU
Intel Core i7 5950k @ 4.4Ghz
Graphics
Radeon RX Vega 64
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Updated with no issue everything running perfectly
 
Joined
Jun 13, 2015
Messages
21
Motherboard
Dell Inspiron 5570
CPU
i7-8550U
Graphics
UHD 620 +R7 530
Mobile Phone
  1. iOS
1. Update Clover 4911
2. Update WhateverGreen / lilu / AppleALC
3. Update from 10.14.3 to 10.14.4

Dell Inspiron 5570 (i7)

No issue
 
Joined
Feb 12, 2011
Messages
2
Motherboard
Gigabyte Aorus Gaming 7
CPU
i7
Graphics
Vega 64
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Via App Store. No issues
 
Top