Contribute
Register

macOS 10.13.4 Update

Joined
May 4, 2011
Messages
90
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, MacBook Air
anyone with an RX560 have a report? mine works with WhateverGreen and 10.13.3 but it's a little janky (here and there text gets inverted in title bars, monitor lock screen on 2nd monitor shows corrupt desktop image on wake-from-sleep instead of blurred out wallpaper)

wondering if RX560 is any better supported in 10.13.4...
 
Joined
Sep 20, 2015
Messages
115
Motherboard
Dell PE T30
CPU
E3-1225 v5
Graphics
RX 580
Update successful on my First - no prep or pre-steps of any kind.

My ASUS XG-C100C 10G stopped working similar to other reports.
Screen Shot 2018-03-29 at 11.20.48 PM.png


Update: The XG-C100C now works using this clover patch.

<key>KextsToPatch</key>
<dict>
<key>Comment</key>
<string>AQC 107 10 GbE</string>
<key>Disabled</key>
<false/>
<key>Find</key>
<data>
D4TAAwAA
</data>
<key>InfoPlistPatch</key>
<false/>
<key>Name</key>
<string>AppleEthernetAquantiaAqtion</string>
<key>Replace</key>
<data>
kJCQkJCQ
</data>
</dict>

Screen Shot 2018-03-30 at 5.24.36 PM.png
 
Last edited:
Joined
Mar 19, 2015
Messages
31
Motherboard
Gigabyte Designare Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
I am using ASUS RX 560.
I used Lilu.kext + WhatEverGreen.kext at 10.13.3.
RadeonDeInit patch alone had a sleep problem.
After updating to 10.13.4, I deleted WhatEverGreen.kext.
I started it only once with RadeonDeInit patch.
After that, I disabled RadeonDeInit patch.
Sleep problem solved.
Currently it works well.
I will continue to test.
 
Joined
Jun 14, 2017
Messages
11
Motherboard
Asus Rog Strix Z270i Gaming
CPU
i5-7500
Graphics
HD 630
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
After upgrading I had the flicki
Having a flickering display after updating (Full GPU Acceleration and using Intel GPU)
Graphics appears two times in system informations. Any Suggestions ????



Sound works. (USB Audio)
I had the same problem and solved it by:
Changed from iMac18.2 to iMac17.1 and increased the video ram in bios.
Now everything works perfect again, but still see two HD630 video cards in system information.
 
Joined
May 4, 2011
Messages
90
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, MacBook Air
I am using ASUS RX 560.
I used Lilu.kext + WhatEverGreen.kext at 10.13.3.
RadeonDeInit patch alone had a sleep problem.
After updating to 10.13.4, I deleted WhatEverGreen.kext.
I started it only once with RadeonDeInit patch.
After that, I disabled RadeonDeInit patch.
Sleep problem solved.
Currently it works well.
I will continue to test.
thanks. what system definition do you use? i had problems with imac18,3 (video lockups) and so am using 18,1 currently.

by 'radeondeinit patch' you mean the setting in clover? just checking.
 

tonymacx86

Administrator
Staff member
Joined
Nov 18, 2009
Messages
8,612
Motherboard
Z370N WIFI
CPU
Core i7 8700K
Graphics
Radeon RX Vega 56
Mac
MacBook Air
Classic Mac
Apple, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Joined
Mar 19, 2015
Messages
31
Motherboard
Gigabyte Designare Z390
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
thanks. what system definition do you use? i had problems with imac18,3 (video lockups) and so am using 18,1 currently.

by 'radeondeinit patch' you mean the setting in clover? just checking.
I am using iMac 18,3.
Radeondeinit has a checkbox in Clover Configurator.
 
Joined
May 7, 2017
Messages
17
Motherboard
NUC8I5BE
CPU
i5-8259U
Graphics
Iris Plus 655
Mac
Mac mini
Mobile Phone
Android
anyone with an RX560 have a report? mine works with WhateverGreen and 10.13.3 but it's a little janky (here and there text gets inverted in title bars, monitor lock screen on 2nd monitor shows corrupt desktop image on wake-from-sleep instead of blurred out wallpaper)

wondering if RX560 is any better supported in 10.13.4...
Previously my RX 560 scored around 80fps - 100fps in Cinebench r15, and the card name was “Baffin Prototype”. Now Cinebench properly shows “RX 560 Compute Engine” and the OpenGL score averaging at 125fps.

However LuxMark scores doesn't change, hovering at 6500.
 
Top