Contribute
Register

macOS 10.13.4 Security Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 2, 2013
Messages
4
Motherboard
Asus Prime H270-Pro | Asrock H270m ITX/ac
CPU
Core i3 7320 | Core i7 7600
Graphics
Asus 1050ti | MSI RX480
Mac
  1. MacBook Air
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
@hackeron, @zhuangzi, @Jmlu, if your App Store Update failed with:

macOS could not be installed on your computer
The installer resources were not found.
Quit the installer to restart your computer and try again.

Remove .IAProductInfo and the macOS Install Data folder
See [Guide] How to remove 'Boot OS X install from partition' from Clover bootloader

Try Update from Terminal:
Code:
sudo softwareupdate -i -a

@BreBo, thanks for the instructions. I attempted this, still same error as you wrote above.

1) Reselecting my main partition just boots me into 17E199.
2) In 17E199, removed the files, retried the update in terminal. I attempt to boot the install macOS partition. same result
3) Went into recovery, found files came back, removed them, retried the install macOS parititon, same result
 
Joined
May 16, 2013
Messages
7
Motherboard
Gigabyte Z170N-WIFI
CPU
i7-6700
Graphics
RX 560
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I saw the update notice in the App Store and ran it without checking here first. Update ran fine. Reverted to the MacOS nvidia driver upon reboot. I ran the script to patch the .106 driver. Having issues with the 106 driver, however. Screen write stutters pretty badly. I have a GT 1030 so perhaps that's the issue. It ran very well before the update.
 
Joined
Apr 10, 2016
Messages
611
Motherboard
<< need model # >> See Forum Rules !!
CPU
I3 5020U
Graphics
Hd5500
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
15'
Screen Shot 2018-04-26 at 07.57.56.png
 
Joined
May 16, 2013
Messages
7
Motherboard
Gigabyte Z170N-WIFI
CPU
i7-6700
Graphics
RX 560
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I saw the update notice in the App Store and ran it without checking here first. Update ran fine. Reverted to the MacOS nvidia driver upon reboot. I ran the script to patch the .106 driver. Having issues with the 106 driver, however. Screen write stutters pretty badly. I have a GT 1030 so perhaps that's the issue. It ran very well before the update.

nVidia updated driver to .107 -- all is well again.
 
Joined
May 19, 2013
Messages
51
Motherboard
Asus Rog Maximius Hero z370
CPU
I7-8700K
Graphics
NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Hydro 11 GB
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
@hackeron, @zhuangzi, @Jmlu, if your App Store Update failed with:

macOS could not be installed on your computer
The installer resources were not found.
Quit the installer to restart your computer and try again.

Remove .IAProductInfo and the macOS Install Data folder
See [Guide] How to remove 'Boot OS X install from partition' from Clover bootloader

Try Update from Terminal:
Code:
sudo softwareupdate -i -a


Thank you! Worked quite nicely. I also made sure to follow this step from your linked [Guide] Thread:

This worked for me! I also went ahead and deleted the .IAProductInfo file at the root of the drive.
 
Joined
Mar 31, 2018
Messages
37
Motherboard
NXZT N7 370Z
CPU
i7 8700K
Graphics
GTX 1080Ti
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac Pro
Updated no problems. Updated to latest drivers with the NVIDIA Web Manager. Thanks @vulgo! Never used your tool before but man is it cool.
 
Joined
Mar 9, 2012
Messages
2,520
Motherboard
Gigabyte Z390 AORUS Pro WFI
CPU
i7 << need model # >> See Forum Rules !!
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Like a boss via mas, only Nvidia drivers had to be updated (not using apfs on my ssd drive, initially gave it a try when first introduced but decided to revert to old file system until all bugs and caveats are ironed out).
 
Joined
Dec 27, 2016
Messages
89
Motherboard
ASUS Z170 Pro Gaming
CPU
i7-7700K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
This Update screwed up my USB 3.0...
The ports aren't even recognized in IORegistryExplorer :/
Does anyone have the same issues or even a fix?
 
Status
Not open for further replies.
Top