Contribute
Register

macOS 10.13.3 Update

Joined
Sep 28, 2017
Messages
55
Motherboard
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 6
CPU
i7 7700
Graphics
Radeon ROG 560 4gb
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Updated fine with me just had to update FakeSMC.kext
Screen Shot 2018-01-24 at 6.48.57 AM.png
 
Joined
Jul 5, 2017
Messages
25
Motherboard
GA-Z170X-GAMING 6
CPU
i7-6700K
Graphics
RX Vega 64
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
yeah for some reason a getting lag with this update as well.
 
Joined
May 28, 2013
Messages
40
Motherboard
Asus X99 Deluxe, Macbook Pro 2011
CPU
i7 5960x, Clover latest, High Siera 13.2
Graphics
Asus Dual RX 580 8GB
Well 10.13.2 has already Spectre and Meltdown patches.
Anybody experienced performance issues between 10.13.1 and 10.13.2?
Spectre and Meltdown patches are in 10.13.2.
I am not sure if there are performance issues and I would love to know if someone has some benchmarks.
Thanks in advance.

Since 2 years my Cinebench 15 is between 1690 and 1710. With 13.3 it is 1704 - no performance decrease at all despite Meltdown and Spectre patches.

With RX580 also no graphical glitches or stuttering, everything okay so far.
 
Last edited:
Joined
Jun 6, 2013
Messages
86
Motherboard
MSI Z97 Gaming 5
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 1070
Mobile Phone
  1. iOS
i get stuck at the white apple logo after booting from the macos installer (created by the appstore update).

I have the regular gpu disabled for this occasion.
Have any idea? if i reset and try again it starts from the same point on the loading bar and remains stuck.

i'm using nv_disable=1

If i use -v it gets stuck at this line:

iMac.local com.apple.xpc.launchd[1] (org.ntp.sntp.177) <Warning>: Service exited with abnormal code: 1
 
Last edited:
Joined
Jul 8, 2016
Messages
24
Motherboard
Gigabyte Z170N-Wifi
CPU
i3-6100
Graphics
RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I noticed huge lags and stuttering - especially in safari - after updating and installing the new web drivers (GTX 960) as well.
 
Joined
Aug 13, 2014
Messages
3
Motherboard
ASRock H270M-ITX/ac
CPU
Intel CoreTM i5-7400 Processor
Graphics
Gigabyte NVIDIA Geforce GTX 1050
Updated to macOS 10.13.3 and NVIDIA Web Driver 387.10.10.10.25.156 and got lags too.

Opening Launchpad, using Safari, scrolling … everything’s stuttering.
 
Joined
Jun 16, 2010
Messages
270
Motherboard
Gigabyte GA-Z270X-Gaming-K7
CPU
i5-7600K
Graphics
RX 5500 XT
@mybobo @Fuximus (and others who don't have this done).
<--- Please make sure and enter your Hackintosh details in your profile per the site rules otherwise, no one will be able to help you as there are too many variables with all the different combinations of hardware to even begin to guess what solutions will or will not work for you.
 
Joined
Sep 28, 2017
Messages
1
Updated to macOS 10.13.3 and NVIDIA Web Driver 387.10.10.10.25.156 and got lags too.

Opening Launchpad, using Safari, scrolling … everything’s stuttering.
yes so am I。 I even do not install the newest driver。
 
Top