Contribute
Register

macOS 10.12.6 Update

Joined
Oct 21, 2011
Messages
53
Motherboard
GA-Z170X-UD5 TH-F21
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 780
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
you mean by native that it ks working without the webdriver ?

Yes exactly, my other attempts have been installing the latest right Nvidia web drivers for this build 16G29....... though they worked and everything seemed ok, I could not set it to use the web drivers in the Nvidia preferences as it would always revert back to default Mac drivers........

I don't even think the gtx 700 series cards are fully supported by the nv drivers as it states that its for Ti cards that have Maxwell chips, where as the mine has a Kepler chip.

So yeah after doing complete fresh 10.12.6 install going through the procedure of tonymac guide I did nothing else but install the cuda drivers and seems to work fine.......

Oh!! is there a way to test full hardware acceleration , I remember in previous os x's you could do something and see it ripple but I forget now....Ciinebench works so must be working.
 
Joined
Mar 15, 2016
Messages
75
Motherboard
ASUS Prime Z490m
CPU
i5-10400
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Yes exactly, my other attempts have been installing the latest right Nvidia web drivers for this build 16G29....... though they worked and everything seemed ok, I could not set it to use the web drivers in the Nvidia preferences as it would always revert back to default Mac drivers........

I don't even think the gtx 700 series cards are fully supported by the nv drivers as it states that its for Ti cards that have Maxwell chips, where as the mine has a Kepler chip.

So yeah after doing complete fresh 10.12.6 install going through the procedure of tonymac guide I did nothing else but install the cuda drivers and seems to work fine.......

Oh!! is there a way to test full hardware acceleration , I remember in previous os x's you could do something and see it ripple but I forget now....Ciinebench works so must be working.

PROBLEM!
I tried a fresh install.
I installed multibeast 9.1.0, but clover screen not appears after reboot. Until 10.12.5 this issue didn't happen
 
Last edited by a moderator:

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
23,723
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
PROBLEM!
I tried a fresh install.
I installed multibeast 9.1.0, but clover screen not appears after reboot. Until 10.12.5 this issue didn't happen
not a help thread, please create a new thread in the relevant forum

also as per rules, please update your hardware profile
 
Joined
Oct 21, 2011
Messages
53
Motherboard
GA-Z170X-UD5 TH-F21
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 780
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
PROBLEM!
I tried a fresh install.
I installed multibeast 9.1.0, but clover screen not appears after reboot. Until 10.12.5 this issue didn't happen

Find a solution and post.....or go back to 10.12.4. don't know, but like feartech says ^^^^^^ how can you be serious wanting help without even filling in the form first!!!!
 
Joined
Apr 7, 2017
Messages
11
Motherboard
Gigabyte P75-D3
CPU
3.19 GHz Intel Core i5
Graphics
GT 710 2GB
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. iMac
Update worked fine
 

Attachments

  • Screen Shot 2017-07-29 at 5.51.01 AM.png
    Screen Shot 2017-07-29 at 5.51.01 AM.png
    87.9 KB · Views: 93
Joined
Feb 10, 2012
Messages
79
Motherboard
Mini Deluxe GA-Z77N WiFi
CPU
I7-3770K
Graphics
GTX 670
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. Performa
Mobile Phone
  1. iOS
Software update appeared and I did a backup of the working 10.12.5 system. The updates so far have all been so smooth, I almost forgot to do the backup! Hackintosh update on the old girl from App Store went perfect. Now time to update the Apple MacPro and MacBook Pro!

Screen Shot 2017-07-28 at 11.56.11 PM.png
 
Joined
Aug 29, 2015
Messages
13
Motherboard
Gigabyte z170mx gaming 5
CPU
i7 7700k
Graphics
RX580
Mobile Phone
  1. Android
Updated like KING
No problem so far. just updated nvidia web drivers and cuda drivers afterwards.
 
Joined
May 8, 2011
Messages
16
Motherboard
Gigabyte GA-Z77-DS3H
CPU
i5 3570K
Graphics
GT640
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Update worked fine. I used the update from the App Store. The update took a few minutes before the restart. Just after restart the update took like 15 minutes to complete and during the update the machine seemed to freeze a minute or two. Just wait it out. After the update, everything seems stable.
 
Joined
Jul 20, 2017
Messages
6
Motherboard
ASUS ROG STRIX H270F Gaming
CPU
i7-7700
Graphics
HD 630
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I already noticed that you misplaced the parameter "x-" I tried to enter with the safe mode -x, but still I can not boot, when I enter -x, what happens is that the apple logo bar starts To load and when it has been loading for a few seconds restart the computer, and so it is in a loop, I will try to boot with -x -v so you see the message where it stands still and so see if you can help me on something More, thanks !!
try to boot with dart=0 and safe mode. i cant boot in os without dart=0 maybe is that your problem. dart=0 -x . you should be able to enter with that bootflags.
 
Top