Contribute
Register

macOS 10.12.6 Update

Joined
Sep 24, 2013
Messages
10
Motherboard
Asus x99 Deluxe
CPU
5930K
Graphics
GTX 980Ti
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi amitbapat, I have the same GTX 780 as you, can I ask how you got your card to work natively. I can only get my card to show up correctly in "overview" after installing the web drivers 16G29, but am baffled why this is if it works natively,,,also in the nvidia driver manager preference it will only show "OS X default graphics driver" ticked and will not let me change it.

This was a fresh install straight to 10.12.6 using tonymac guide.

GTX 780 Works Natively. No Edits or Mods needed.
 
Joined
Jan 17, 2017
Messages
7
Motherboard
Lenovo ThinkServer TS140
CPU
i7
Graphics
GT 740
No problems on my Lenovo ThinkServer. My GPU is the GT 740 -- so nothing special there to cause problems.
 
Joined
Jan 17, 2017
Messages
1
So ,now it has native support for kaby lake ,right ? SO how can i setup hackintosh on pentium g4560 and gtx 1050 ti ? Any updated guide. I have Gigabyte B250m-DS3H and 1x8 GB crucial 2400 MHz DDR4 RAM
 
Joined
Jul 13, 2016
Messages
18
Motherboard
MSI Z170A M3
CPU
i5 7600K Kaby Lake
Graphics
GTX 1060 6GB
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
My systems keeps crashing after a few minutes. The systems freezes, black screen and reboots.
It does not give me any error messages at the crash and it is totally random, no matter what I try to do.

I updates Clover, updated NVIDIA drivers and macOS to 10.12.6

I also removed the FakeCPUID in Clover cause KabyLake is now native. That all worked perfectly!!

Does anyone have the same experience and fixed that?
Or did I forget something?

UPDATE: As far as I tested the Kernel crashes at some point, cause a text covers the display shortly before the crash happens and there is says something with kernel...
What can cause a kernel crash or can I see in some log file what causes the crash?
 
Last edited:
Joined
Jul 28, 2017
Messages
3
Motherboard
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 5
CPU
Intel Core i7-6700K 4.0 GHz / 4core / SVGA HD Graphics 530 / 1+8Mb / 91W / 8 GT / s LGA1151
Graphics
Intel HD Graphics 530
Hello guys! I've just accidentally updated to 12.6 and unfortunately, it didn't go well. It now stucks on Apple logo with 50% on bar, even on save mode. I didn't update clover it currently on 2.3k rev 3766.
Logs from verbose boot attached, it just doesn't go further.

Any suggestions? I think I need to update clover, but I'm noob in that and I don't know how to do it
IMG_8108.JPG


PS sorry for rotated image, it looks different on my mac
 
Joined
Oct 21, 2011
Messages
53
Motherboard
GA-Z170X-UD5 TH-F21
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 780
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
GTX 780 Works Natively. No Edits or Mods needed.

Thanks Khalassingh , I don't know about previous Sierra updates as not tried,but in 10.12.6 the only way i could get my gtx-780 to show up correctly and full resolution in overview and seem stable without booting to blank screen, was to just install the latest cuda driver 8.090. For now everything seems to be running ok.
 
Joined
Aug 31, 2014
Messages
54
Motherboard
Gigabyte Z97X UD3H
CPU
i7 4790K
Graphics
GTX 760
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
I update my X58-UD4P and all fine and all is working well.
 
Joined
Oct 15, 2011
Messages
963
Motherboard
ASUS Gryphon Z87
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 & RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Apple
Thanks Khalassingh , I don't know about previous Sierra updates as not tried,but in 10.12.6 the only way i could get my gtx-780 to show up correctly and full resolution in overview and seem stable without booting to blank screen, was to just install the latest cuda driver 8.090. For now everything seems to be running ok.
you mean by native that it ks working without the webdriver ?
 
Top