Contribute
Register

macOS 10.12.6 Update

Joined
Apr 21, 2012
Messages
289
Motherboard
Asus UX430UA (Clover)
CPU
i7-7500U
Graphics
HD 620
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
nice, i've removed FakePCIID.kext and set inject intel to false and remove all injects for cpu in clover and now my i7-7500U is recognized as
"Intel HD Graphics KBL CRB 1536 MB"

no glitches and any graphics problems ;))

but my wifi BCM94352Z stopped working ;( bluetooth works fine but in System preferences wifi is not recognized.
any ideas ?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
14,371
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
nice, i've removed FakePCIID.kext and set inject intel to false and remove all injects for cpu in clover and now my i7-7500U is recognized as
"Intel HD Graphics KBL CRB 1536 MB"

no glitches and any graphics problems ;))

but my wifi BCM94352Z stopped working ;( bluetooth works fine but in System preferences wifi is not recognized.
any ideas ?
FakePCIID.kext is needed for your wifi........
 
Joined
Apr 21, 2012
Messages
289
Motherboard
Asus UX430UA (Clover)
CPU
i7-7500U
Graphics
HD 620
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
FakePCIID.kext is needed for your wifi........

with or without it my wifi is not working ;( i don;t know why and trying to figure it out.
It worked fine on betas. Now it;s fresh installation without any modyfication, SIP disabled, cache refreshed, all patches applied but still no luck...

and i've removed FakePCIID_Intel_HD_Graphics.kext too.

USB 10/100/1000 LAN is working fine
I'm using SMBIOS MacBookPro14,3

any suggest ?
 
Last edited:

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
14,371
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
with or without it my wifi is not working ;( i don;t know why and trying to figure it out.
It worked fine on betas. Now it;s fresh installation without any modyfication, SIP disabled, cache refreshed, all patches applied but still no luck...

USB 10/100/1000 LAN is working fine
I'm using SMBIOS MacBookPro14,3

any suggest ?
best to create a new thread in networking as we don't want to go off topic here :)
 
Joined
Apr 21, 2012
Messages
289
Motherboard
Asus UX430UA (Clover)
CPU
i7-7500U
Graphics
HD 620
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Joined
Dec 29, 2013
Messages
45
Motherboard
Asus Z-170A
CPU
6700k
Graphics
EVGA GTX 1080
what's the upgrade procedure for RehabMan's patcher script for NVME drives? do I upgrade to 10.12.6, then apply RehabMan's patcher script? if so? how do I do it since 10.12.6 requires a reboot?

of course I'll wait for RehabMan to patch 10.12.6, but just wondering what's the general process like.
 

Stork

Admin
Staff member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
13,216
Motherboard
ASUS ROG MAXIMUS X HERO Z370
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Classic Mac
Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
what's the upgrade procedure for RehabMan's patcher script for NVME drives? do I upgrade to 10.12.6, then apply RehabMan's patcher script? if so? how do I do it since 10.12.6 requires a reboot?

of course I'll wait for RehabMan to patch 10.12.6, but just wondering what's the general process like.
I recommend you hold off until he has a NVMe_patches_10_12_6.plist file in his patch-nvme package. (As of this time/date, he has not updated is package.) See Post #2 in this thread for more information. RehabMan will update his "readme" to provide update instructions.
 
Joined
Sep 21, 2016
Messages
2
Uninstalled Nvidia drivers (560 Ti works fine without them)
Updated from appstore
Everything seems to work fine including audio.
Clover version 2.4 r4114
Motherboard: Asus P8B75-M/CSM
Screenshot at Jul 19 17-00-25.png
 
Top