macOS 10.12.5 Update

Discussion in 'OS X Updates' started by tonymacx86, May 15, 2017.

  1. Stork

    Stork Admin Staff Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    10,939
    Mobo:
    ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170
    CPU:
    i5-6600K
    Graphics:
    Gigabyte GTX 950 2GB OC WindForce 2X
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 19, 2017 at 9:32 PM #481
    Stork

    Stork Admin Staff Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    10,939
    Mobo:
    ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170
    CPU:
    i5-6600K
    Graphics:
    Gigabyte GTX 950 2GB OC WindForce 2X
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Yep, that's why I write the Post #2 for each update. You can't believe how many people read Post #1 only, and then wonder why they have problems. (An olde coaches' saying, "Don't rush to fail!")
     
  2. darthsian

    darthsian

    Joined:
    Jun 18, 2015
    Messages:
    58
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    i7 4790K
    Graphics:
    EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+
    Jul 20, 2017 at 6:17 PM #482
    darthsian

    darthsian

    Joined:
    Jun 18, 2015
    Messages:
    58
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    i7 4790K
    Graphics:
    EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+
    Hi, i have strange issue with AppleIntelKBLGraphicsFramebuffer.kext too. When i use 0x59120000 all three connectors is 00080000 (HDMI)... I really do not understand where it takes 00080000, there is no FB in AppleIntelKBLGraphicsFramebuffer.kext with three HDMI connectors o_O
     

    Attached Files:

  3. SplitApple

    SplitApple

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Messages:
    7
    Mobo:
    ga-h270n-wifi
    CPU:
    I3 6100
    Graphics:
    GA 1050 TI 4gb
    Mobile Phone:
    iOS
    Jul 25, 2017 at 11:47 PM #483
    SplitApple

    SplitApple

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Messages:
    7
    Mobo:
    ga-h270n-wifi
    CPU:
    I3 6100
    Graphics:
    GA 1050 TI 4gb
    Mobile Phone:
    iOS
    Updated with no problems.
     
  4. stealth97

    stealth97

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    3
    Mobo:
    Lenovo - Think Centre M83
    CPU:
    i7-4790 Haswell
    Graphics:
    HD Graphics 4600
    Aug 16, 2017 at 11:36 PM #484
    stealth97

    stealth97

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    3
    Mobo:
    Lenovo - Think Centre M83
    CPU:
    i7-4790 Haswell
    Graphics:
    HD Graphics 4600
    I just wanted to say Thank you, thank you, thank you! This allowed me to boot Sierra on my Lenovo ThinkCentre
     
  5. jdapolo

    jdapolo

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    8
    Mobo:
    Macbook Pro
    CPU:
    Intel i7
    Graphics:
    Gt650M
    Sep 23, 2017 at 9:42 AM #485
    jdapolo

    jdapolo

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    8
    Mobo:
    Macbook Pro
    CPU:
    Intel i7
    Graphics:
    Gt650M
    Anybody have any update with this? Haven't been able to update to 10.12.5 onwards ever because of this 30hz limit. My monitor is UP3214Q. Would appreciate any help. Thanks!
     
  6. slideproject

    slideproject

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    35
    Mobo:
    Asus Z170-A
    CPU:
    Intel i5-6600k (Skylake)
    Graphics:
    GeForce GTX 1050 Ti
    Mobile Phone:
    iOS
    Sep 26, 2017 at 10:00 PM #486
    slideproject

    slideproject

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    35
    Mobo:
    Asus Z170-A
    CPU:
    Intel i5-6600k (Skylake)
    Graphics:
    GeForce GTX 1050 Ti
    Mobile Phone:
    iOS
    everything went well .. I'm going to restart and I only see this(i see only Windows partition)! Why? How to fix?
    in addition, after installing those two kexts I paste the hd530 text from github link like in a video on in my config.plist.. which I found to be for portable PCs, ia for this?
     
    Last edited: Sep 26, 2017
  7. perroboy

    perroboy

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    42
    Mobo:
    GA-Z97X-UD5H
    CPU:
    i7 4790k
    Graphics:
    GeForce GTX 970
    Mac:
    MacBook Air
    Classic Mac:
    iMac, LC, Performa, PowerBook
    Nov 8, 2017 at 11:24 AM #487
    perroboy

    perroboy

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    42
    Mobo:
    GA-Z97X-UD5H
    CPU:
    i7 4790k
    Graphics:
    GeForce GTX 970
    Mac:
    MacBook Air
    Classic Mac:
    iMac, LC, Performa, PowerBook
    I'm still having trouble with Nvidia 970 GTX and IOConsoleUsers: gIOScreenLockState error. To debug the system I keep having to boot into Intel drivers. Can IntelGraphicsFixup and NVidiaGraphicsFixup co-exist without worry in Clover/Extensions/Other?
     
  8. JCMunsonII

    JCMunsonII

    Joined:
    Apr 4, 2017
    Messages:
    694
    Mobo:
    ASUS ROG Maximus IX Hero
    CPU:
    Intel I7-7700K
    Graphics:
    EVGA nVidia 1070 FTW2
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Nov 8, 2017 at 11:29 AM #488
    JCMunsonII

    JCMunsonII

    Joined:
    Apr 4, 2017
    Messages:
    694
    Mobo:
    ASUS ROG Maximus IX Hero
    CPU:
    Intel I7-7700K
    Graphics:
    EVGA nVidia 1070 FTW2
    Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Yes.
     
  9. perroboy

    perroboy

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    42
    Mobo:
    GA-Z97X-UD5H
    CPU:
    i7 4790k
    Graphics:
    GeForce GTX 970
    Mac:
    MacBook Air
    Classic Mac:
    iMac, LC, Performa, PowerBook
    Nov 8, 2017 at 11:36 AM #489
    perroboy

    perroboy

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    42
    Mobo:
    GA-Z97X-UD5H
    CPU:
    i7 4790k
    Graphics:
    GeForce GTX 970
    Mac:
    MacBook Air
    Classic Mac:
    iMac, LC, Performa, PowerBook
    Thanks JC
     

Share This Page