Contribute
Register

macOS 10.12.5 Update

Joined
Jan 3, 2011
Messages
371
Motherboard
Asus TUF Sabertooth X99
CPU
Intel Core i7 5950k @ 4.4Ghz
Graphics
Radeon RX Vega 64
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Warning IOGEAR usb bluetooth users, updating seems to have messed up my device, I can't connect to my PS4 controller or apple Magic Trackpad!
Were you able to make your PS4 controller work?
 
Joined
Mar 22, 2016
Messages
20
Motherboard
GA-Z170N-WIFI
CPU
i5-6500
Graphics
GTX 960
I tried to switch from agpfix to lilu and the nvidia fix kext but that results in a kernel panic. Hmm... now i'm stuck.
Ok, I managed to run lilu (via clover kexts folder). My problem was an old version of AppleALC, with the current version Lilu and NvidiaGraphicsFixup works like a charm without a kernel panic.
 
Joined
Nov 26, 2015
Messages
113
CPU
i5 6600
Graphics
Nvdia 1060
Mac
iMac, MacBook Air
Mobile Phone
Android
Were you able to make your PS4 controller work?
Yes I eventually was, apparently it was just a matter of connecting and disconnecting my USB Bluetooth, however I have to do this relatively frequently so if you use Bluetooth all the time...
 
Joined
May 25, 2013
Messages
20
Motherboard
GA-Z77-DS3H
CPU
i7 2600
Graphics
gt640 2gb
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
updated in that order, verbose shows a brief start up of xxxxxxx nanoseconds. I have an older 10.12.3 install on another drive and used that to get in. any recommendations?

I have a ga-z77-ds3h board, i7 processor. Maybe I have a bad kext somewhere.

*****update*****

IntelGraphicsFixup.kext was the problem. Booted into my other partition and took it out of the extensions folder. Booted up perfectly after that.
 
Last edited:
Joined
Jun 19, 2017
Messages
24
Motherboard
Gigabyte GA-H110M-M.2
CPU
Intel i3 6100
Graphics
Sapphire RX570 Pulse
Mobile Phone
Android
Has Weird glitch where if you use a usb headset and try use it cursor freezes and won't move
 
Joined
Oct 28, 2015
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have the same problem with the panic boot nanoseconds.

MacOs 10.12.03 work fine but the update to 10.12.05 don't work.

My system is:
Intel i5 4570 4x 3.2ghz
Nvidia GeForce GTX 1070
Asrock B85 Pro4
16Gb DDR3 1333mhz (1x8gb and 2x4gb)

I have test it with smbs 14.1 and 14.2,
I am all the day on the problem, I have test it with Lilu and nvidiagraphicsfixup and it's don't working. With the IntelGraphicsFixup.kext it is not working. Can me pls help anyone? I am done with the ideas.

Update:

i have updated from 10.12.3 to 10.12.4 and now its Perfect with the Nvidia GTX 1070.
I wait with the update to 10.12.5 to come a fix or a new version.
 
Last edited:
Joined
Jun 19, 2017
Messages
24
Motherboard
Gigabyte GA-H110M-M.2
CPU
Intel i3 6100
Graphics
Sapphire RX570 Pulse
Mobile Phone
Android
From the App Store
 
Top