Contribute
Register

MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

Joined
Jun 2, 2019
Messages
36
Motherboard
Asus Z390 Tuf Pro Gaming
CPU
i7-9700K
Graphics
UHD 630
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
My BIOS is 2203 and Macman's patch is installed. There's a new version, 2417, that was released on 13 June 2019. Maybe I'll update and see what happens.
I have 2417 version every thing working perfect I will send you my EFI file to trying it but now I am at work when I back I will send it and give it a try.
 
Joined
Oct 31, 2011
Messages
46
Motherboard
Asus TUF Z390-PRO GAMING
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I have 2417 version every thing working perfect I will send you my EFI file to trying it but now I am at work when I back I will send it and give it a try.
I'll appreciate trying your EFI.
 
Joined
Oct 31, 2011
Messages
46
Motherboard
Asus TUF Z390-PRO GAMING
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I did the same thing, and it is still getting an error reading config.plist. Can someone help? Thanks!!!!
I suspect that your config.plist isn't along the same path as @Ledfoot. In his case, he has mounted the EFI partition discreetly. Try following the path to your config.plist, and update the path in the PlistBuddy command.
 
Joined
Jul 28, 2019
Messages
16
Motherboard
ASUS TUF Z390-PLUS GAMING
CPU
Intel i9-9900K
I suspect that your config.plist isn't along the same path as @Ledfoot. In his case, he has mounted the EFI partition discreetly. Try following the path to your config.plist, and update the path in the PlistBuddy command.
My path isn't the same but I located the path to mine and it still gives me an error
 
Joined
Jul 28, 2019
Messages
16
Motherboard
ASUS TUF Z390-PLUS GAMING
CPU
Intel i9-9900K
Thank you so much for the amazing guide! This was my first build and everything seems to work except for the WIFI. Do you know how to fix that? Do I need to get a separate device?
 
Last edited:
Joined
Oct 31, 2011
Messages
46
Motherboard
Asus TUF Z390-PRO GAMING
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
So, I got past my system hang. I apparently neglected to re-do the Clover NVRAM install.
Unfortunately, system hang in a new place.
Config is the same as before. I've attached the console log; any suggestions
IMG_0761.JPG
?
 
Top