Contribute
Register

Mac Pro 1.1 mATX Mod

Status
Not open for further replies.
Joined
May 16, 2016
Messages
14
Motherboard
HP 6200 Microtower
CPU
i3 2100
Graphics
GT 710
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
bixmix, I have no idea what 8pin connector has 3,5 and 12 volts. Attached is a drawing of the connections I think you are talking about.
Screenshot 2018-10-04 at 11.00.01.jpg
 
Joined
Sep 21, 2017
Messages
21
Motherboard
ASRock Fatal1ty Z370 GAMING-ITX/AC
CPU
i7-8700k
Graphics
5700XT Red Devil
@Goldilocs @Arstidir

This is the 8pin MB connector im referencing. If I only wanted to connect the power button and LED (pins 6,8), do I need the power plug connections (pins 1,2,3,4)?

macprofrontpanela.jpeg
 
Joined
Nov 8, 2018
Messages
1
CPU
i5-6400
Graphics
GTX 970
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Absolutely love the design on this classic mac, you have done a great job with your mod :)
 
Joined
May 16, 2016
Messages
14
Motherboard
HP 6200 Microtower
CPU
i3 2100
Graphics
GT 710
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
@Goldilocs @Arstidir

This is the 8pin MB connector im referencing. If I only wanted to connect the power button and LED (pins 6,8), do I need the power plug connections (pins 1,2,3,4)?

macprofrontpanela.jpeg

My switch is wired directly to the mother board. Your switch is on an Apple circuit board which without a wiring diagram it is vey tricky to work out.
The front panel board will probably need an earth and one of the voltages connected to power the LED.
Sorry can't be more help.
 
Joined
Dec 17, 2018
Messages
7
Motherboard
ASRock Z170A-X1/3.1
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1060
So I've been working on this and this is what I have so far. I haven't attached them to the panel yet and I hesitate to drill holes as I don't know exactly which spots I can safely drill through without damaging the other parts of the board.

Anyone have any experience with adhesives? Do you think something like conventional superglue could work? Any other ideas?

View attachment 342034 View attachment 342035 View attachment 342036

Front IO looks good with the 3.0 USB's.
It seems like you know what you are doing so I have a question...
Do you know how to get the power button with LED and the original USB's working?
I'm having trouble understanding. I've followed several builds but dont seem to understand.
Can you help me out?

Thanks

-David
 
Joined
Dec 17, 2018
Messages
7
Motherboard
ASRock Z170A-X1/3.1
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1060

Attachments

  • IMG_4518L.jpg
    IMG_4518L.jpg
    31.2 KB · Views: 234
Status
Not open for further replies.
Top