Contribute
Register

Mac OS X 10.7.3 Update - The Official Thread (Desktops)

Status
Not open for further replies.
Joined
May 19, 2011
Messages
7
Motherboard
Gigabyte GA-Z170MX-Gaming 5
CPU
I7-6700
Graphics
HD 530
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. Apple
  2. iMac
  3. Power Mac
  4. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Just a quick note, Installed Combo 10.7.3 update on 2 x working 10.7.2 systems.
(See signature).

1 x Edit for graphics card and 2 x AppleHDA rollbacks (using Multibeast) and all go!

Graphics stability would seem to be much improved!

Thanks to all! :D
 
Joined
Dec 4, 2011
Messages
9
Motherboard
OS X 10.8.4
CPU
Intel Core i5 2500k
Graphics
GTX 560Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Hey there,
I also ran the combo update and everything has gone well. But one problem that lasts is that i can't get my onboard audio running anymore (Gigabyte Z68XP-UD3). I tried to rerun MultiBeast Audio ALC8xxHDA as well as AppleHDA Rollback.

Did I forget something or is there another possible way to fix it?

Thanks,
Max
 
Joined
Jul 23, 2011
Messages
41
Motherboard
Dell Inspiron 15 5578
CPU
i7-7500U
Graphics
HD620
Jademalo said:
Can't for the life of me get it to boot. To the guy a couple of pages back, it didn't work =[

My error is
RTC: Only single RAM bank (128 bytes)

It doesn't give me a KP, it just hangs forever.

Ok, after a bit of messing around I'm completley out of ideas. That isnt exactly the error, but the hang is directly after that with no message, and no KP.
I've disabled by DSDT, added all sorts of start up args, and I don't know what I can do to get it to boot.
I have a backup, but I'm not really in the best situation to reinstall everything at the minute.
Does anyone know what I can do?

The only thing that it could possibly be would be some sort of graphics power kext. I used the nvidia enabler from kexts.com, so I don't know exactly what it changed.

=/
 
Joined
Nov 22, 2011
Messages
35
Motherboard
OSX 10.7.5
CPU
Intel i7 2600
Graphics
Radeon HD 6870
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I just installed 10.7.3 on my backup drive and it worked flawlessly
I'm now downloading it to my system drive to do the install where it counts.
Wish me luck

LBC

Well good thing I waited to run the update on my primary drive.
itunes keeps crashing on my backup. lost audio (got it back by running multi beast)


Gonna try again today

LBC
 
Joined
Jun 27, 2011
Messages
32
Motherboard
Z68X-UD5-B3
CPU
3.5GHZ Intel Core i7
Graphics
Radeon HD 6870
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have success as well with my build!

Step 1 - Create Backup
Step 2 - Download Combo update
Step 3 - Run Combo update
Step 4 - Run Multibeast, System Utilities, ALC8xxHDA and AppleHDA Rollback
Step 5 - Reboot

Thanks Tony and everyone else who tested!

Joe
 
Joined
Nov 22, 2011
Messages
35
Motherboard
OSX 10.7.5
CPU
Intel i7 2600
Graphics
Radeon HD 6870
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
limabeancarson said:
I just installed 10.7.3 on my backup drive and it worked flawlessly
I'm now downloading it to my system drive to do the install where it counts.
Wish me luck

LBC

Well good thing I waited to run the update on my primary drive.
itunes keeps crashing on my backup. lost audio (got it back by running multi beast)


Gonna try again today

LBC

Ok I'm up and running,

Ran the update from software update

let it restart, ran multi beast

Then restarted.
Audio Working App Store working iTunes working. :D

Below is what I selected (ALC889) is the chipset for my board

(Note when I tried using the Alc8xxHDA Kext I made iTunes crash and no audio.)


Next Callenge OSX 10.8 Can't Wait!!! :eek:

LBC
 

Attachments

  • Multibeast For 10.7.3.tiff
    196.6 KB · Views: 341
Joined
Jul 23, 2011
Messages
41
Motherboard
Dell Inspiron 15 5578
CPU
i7-7500U
Graphics
HD620
Can anyone help me at all? I really haven't got the time at the minute to do a full reinstall, I really need some help =/
 
Joined
Jul 31, 2011
Messages
15
Motherboard
gigabyte
CPU
i7 2600k
Graphics
gigabyte
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
ryannshit said:
GraphicsEnabler=No brings me to the brightest of white light man has ever seen on my screen, after fading to grey...

Gotta be one of the best boots thus far though! o_O

check your boot menu order in your bios, if the ssd is not first then move it there :)
 
Joined
Aug 16, 2011
Messages
14
Motherboard
p8z68-vpro
CPU
i7 2600k
Graphics
GA 6870 OC
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I can't boot into mac after the combo update... getting an IOSUSBFamily kernel panic. I tried rboot with GraphicsEnabler=no and -x and PCIRootUID=1 and I still can't boot. Any pointers?
 
Status
Not open for further replies.
Top