Contribute
Register

Lost Thread 12/01/2022

Joined
Mar 2, 2014
Messages
1,669
Motherboard
Gigabyte Z390 I AORUS PRO WIFI
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
  1. Power Mac
Recently there has been a thread in the Monterey Desktop Support forum (OpenCore not Booting, thread # 323464) which has seemingly disappeared. I did not originate that thread, but had been attempting to help the original poster. Yesterday when I tried to post a reply, I got:

Oops! We ran into some problems.​

You do not have permission to view this page or perform this action
and when I looked for the thread in that sub-forum I found a thread titled <<OSXL>> which invited me to "edit the thread." Because I was not the author and it did not contain the correct data, I changed the content to "Deleted." Apparently your server incorrectly "thought" I was the OP, which I was not.

What happened to the original thread? I have a History file that includes some previous listings of that thread, but they all link to "Oops...etc."
 

MacMan

Administrator
Staff member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
8,108
Motherboard
ASUS TUF Z390-PRO GAMING - 2606 - UEFI
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Mar 2, 2014
Messages
1,669
Motherboard
Gigabyte Z390 I AORUS PRO WIFI
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
  1. Power Mac
Thanks for the info. I believe he wrote that technical difficulties on his end forced him to use his brother's hardware and account to continue troubleshooting. (I doubt he knew that was a problem for your site.)
 
Top