Contribute
Register

Logic pro x glitch read line.

Joined
Dec 7, 2019
Messages
1
Motherboard
H97
CPU
i5-4590
Graphics
R9 290
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
Android
Hello fellows,

Im having an issue running logic pro x on hackintosh mojave. The entire program works fine but as displayed below I'm getting a glitch with the read(time) line, only having this issue on the main roll, the read line in the piano roll for example works fine. Tried different logic version to test out, but it's occurring on every version.

Anyone experienced this issue aswell?
Anyone having tips to fix this issue?


IMG_20200425_225434.jpg


Thanks in advance
 
Joined
Jan 2, 2020
Messages
1
Motherboard
Gigabyte h370 hd3
CPU
i7-8700K
Graphics
RX Pro 580x
Same thing over here. Happened when I updated from Mojave 10.14.4 to 10.14.6 and also updated to the last Logic Pro X version the travel bar is completely disappeared in mine and there’s occasional crashes barely just after opening a project. Downgraded from Logic Pro X 10.5 to 14.4.8 and still the travel bar freezes and glitches. YouTube keeps glitching on Firefox which makes me think it’s something to do with the graphics but I have WhateverGreen and Lilu kexts up to date.

These are my kexts:
AppleALC
AtherosE2200Ethernet
CodecCommander
FakeSMC
IntelMausiEthernet
Lilu
RealtekRTL8111
SmallTreeIntel82576
UsbInjectAll
WhateverGreen
XHCI-200-series-injector
XHCI-300-series-injector
XHCI -unsopported
XHCI-x99-injector

Setup is:
Gigabyte H370 HD3
Intel i7 8700k
AMD Radeon 580x
Thermaltek Vengeance RAM 16GB

If anyone could find out what can be done it would be appreciated. I’m going to try earlier versions of Logic but a shame really as the new sampler on the update looks pretty good

Thanks
 
Top