Contribute
Register

List of AMD Radeon Navi cards in Catalina That work.

Joined
Jul 13, 2016
Messages
1,854
Motherboard
Gigabyte Z370 Gaming 5
CPU
I9 9900k
Graphics
Vega 64
Mac
Mac mini, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Looks like the New Mac Pro will be getting a 5700 in the future as stated on their website, so improvements to the driver should be coming soon.
 
Joined
Jul 13, 2016
Messages
1,854
Motherboard
Gigabyte Z370 Gaming 5
CPU
I9 9900k
Graphics
Vega 64
Mac
Mac mini, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Hi,
could you please tell me how you got ist to work? Just with WEG or is it necessary to add agdpmod=pikera to the config.plist?
Thanks in advance
You need WEG for agdpmod=pikera you can try without the boot argument and if it does not boot to the desktop then you need it. You also need to be on 10.15.1 or newer version of MacOS.
 
Joined
Dec 16, 2019
Messages
19
Motherboard
Asus Maximus Hero XI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 5700 XT
Is anyone here using a Navi card with 4 or more monitors at the same time? Would love info on that as I’m looking to replace my gtx 1080... thanks!
Can't get two display port monitors working at the same time, only DP + HDMI. Did work perfectly with my RX 570.
 
Joined
Oct 30, 2018
Messages
260
Motherboard
GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
iMac, MacBook, MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Classic Mac
eMac, iMac, Performa
Mobile Phone
Android, iOS
Add another +1 for the Sapphire Pulse RX 5700XT.

Latest Lilu and WeG, agdpmod=pikera in boot arguments and it booted right up. (Oh! Using three DP monitors)

Just can't seem to figure out how to get the temp settings to show up in TGPro. Now using iStat but, still no sensor data.
 
Last edited:
Joined
Dec 16, 2019
Messages
19
Motherboard
Asus Maximus Hero XI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 5700 XT
That is interesting. I’ve seen other people have those issues too. I might need to go Radeon VII.
Got it working, after a couple hours by setting the monitors to use DP 1.1. For some weird reason the monitor (DELL 2512H) needed a power cycle after setting DP 1.2 to disabled. Now I have 2xDP and one HDMI up and running with WEG and agdpmod=pikera set as boot flag.
 
Joined
May 31, 2016
Messages
746
Motherboard
Z170X-UD5 TH
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1080
Mac
iMac, MacBook, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
PowerBook, Quadra
Mobile Phone
iOS
Got it working, after a couple hours by setting the monitors to use DP 1.1. For some weird reason the monitor (DELL 2512H) needed a power cycle after setting DP 1.2 to disabled. Now I have 2xDP and one HDMI up and running with WEG and agdpmod=pikera set as boot flag.
3! just one more to go
 
Joined
Dec 16, 2019
Messages
19
Motherboard
Asus Maximus Hero XI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 5700 XT
3! just one more to go
Tried 4 just now, but the last monitor stayed black. It would detect in display preferences, so I think it could work if I had played around with the monitor settings.
 
Top