Contribute
Register

Kaby Lake HD 630 issues

Joined
May 16, 2017
Messages
6
Motherboard
ASRock H110M-DVS
CPU
Intel i5 7400
Hi everyone

After a huge struggle with FakeCPUID and other roadblocks, I finally have my hackintosh operational. My only complaint is my Intel HD 630 integrated graphics seem to be super slow. Loading launchpad takes multiple seconds and other animations are noticeably slow. I haven't installed or changed anything graphics wise, as I never really wrapped my head around how it worked. Could I be missing a kext file or something related to graphics that is making it incredibly slow?

Thanks for your help

Riley

Hardware List
Intel i5 7400 CPU
16 GB Kingston RAM
WD Green 120GB SSD
ASRock H110M-DVS Motherboard
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,109
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Hi everyone

After a huge struggle with FakeCPUID and other roadblocks, I finally have my hackintosh operational. My only complaint is my Intel HD 630 integrated graphics seem to be super slow. Loading launchpad takes multiple seconds and other animations are noticeably slow. I haven't installed or changed anything graphics wise, as I never really wrapped my head around how it worked. Could I be missing a kext file or something related to graphics that is making it incredibly slow?

Thanks for your help

Riley

Hardware List
Intel i5 7400 CPU
16 GB Kingston RAM
WD Green 120GB SSD
ASRock H110M-DVS Motherboard
Read FAQ, "Problem Reporting"
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
 
Top