Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 21, 2019
Messages
2
Motherboard
GIGABYTE GAH110MA 1151 MATX
CPU
i5 6500
Graphics
Quadro k4000 and (Intel HD 530 not enabled)
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I just created my first Hackintosh. So far everything has been going smoothly. I decided to try Mojave (10.14.2) and see if my GPU (Quadro K4000) could run properly. It appears that acceleration works... However, I am having an issue when trying to view iTunes movies. when I attempt watching shows, I only get a black screen with a 0:00 time stamp. Also, when I try to stream Netflix or Hulu on safari i receive a streaming error. However, both work okay in google chrome. I have tried searching the forum for help and have attempted a few ideas but none have worked.

Does anyone know how to fix this issue?
 
Last edited:
Joined
Sep 15, 2020
Messages
2
Motherboard
System make/model > See Rules!
CPU
i5 > Need model # > See Rules!
Graphics
iris 1500
Mac
  1. MacBook Pro
did u find a solution?? having same issues :c
 

jaymonkey

Moderator
Joined
Aug 27, 2011
Messages
3,983
Motherboard
GB Z490 Vision G
CPU
i9 10850K OC @ 5.2 GHz
Graphics
Vega 64 LC + HD 630
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
@rocketer, @falvespea790,

As long as you have a AMD dGPU installed in your system it is possible to get DRM playback working.
You can either use the iMac Pro SMBIOS or use WEG to patch MacOS to enable DRM.
See the DRM section of the Lilu guide for info :-


Note: the latest Safari update has broken WEG's ability to patch DRM although it is hoped that this will soon be resolved. DRM playback on Big Sur is still a work in progress.

Cheers
Jay
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top