Contribute
Register

iTunes 10.5 Crashes When Enabling Genius

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 11, 2011
Messages
40
Motherboard
Mountain Lion 10.8.2
CPU
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz (OC 3Ghz)
Graphics
Sapphire AMD Radeon HD 4830 512MB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Tried, worked :D Genius working again ;) Thanks!
 
Joined
Feb 22, 2011
Messages
15
Motherboard
GA-P67A-UD3-B3
CPU
i7-2600K
Graphics
Radeon HD 6850
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Tried, killed 2nd monitor, wrong resolution on 1st monitor, only one (wrong) resolution available, and genius still crashes iTunes.

Now what?
 
Joined
Oct 11, 2011
Messages
40
Motherboard
Mountain Lion 10.8.2
CPU
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz (OC 3Ghz)
Graphics
Sapphire AMD Radeon HD 4830 512MB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
kkoenning said:
Tried, killed 2nd monitor, wrong resolution on 1st monitor, only one (wrong) resolution available, and genius still crashes iTunes.

Now what?
Actually, I used this tutorial, worked fine for me.
 
Joined
Jan 31, 2011
Messages
8
Motherboard
GA-P55A-UD3
CPU
Intel Core i5
Graphics
Nvidia 9600GT 1GB
Mac
  1. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
When I run EFI Studio and choose "Ethernet" it says, "Ethernet not available on this machine"

I am running a GA-P55A-UD3, is there something I need to do with Multibeast to enable this?
 
Joined
Aug 21, 2011
Messages
309
Motherboard
GA-Z77X-UP5 TH
CPU
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz
Graphics
ASUS GTX670-DC2T-2GD5
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
krischelj said:
When I run EFI Studio and choose "Ethernet" it says, "Ethernet not available on this machine"

I am running a GA-P55A-UD3, is there something I need to do with Multibeast to enable this?
Does ethernet work on your machine?
 
Joined
Oct 11, 2011
Messages
40
Motherboard
Mountain Lion 10.8.2
CPU
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz (OC 3Ghz)
Graphics
Sapphire AMD Radeon HD 4830 512MB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Finally I deleted (the working) device-string from org.chameleon.boot.plist, and fixed this issue with DSDT.aml mod instead. :cool: (I think DSDT-fix is a much cleaner solution.)
If you want, I can make a "mini-tutorial" here. ;)
 
Status
Not open for further replies.
Top