Contribute
Register

iStat Menu 5.03 not showing temps

Status
Not open for further replies.
Joined
Sep 20, 2014
Messages
71
Motherboard
GA-Z87X-UD3H
CPU
i7 4790k OC 4,6Gz
Graphics
Gigabyte GTX 770 WINDFORCE OC3 2Gb
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi,

before all i have to say I am a complete noob, so despite the face i did some deep searchs on the forum I could not get this to work.
So as you can see in my profile i have an i7 4790k, and iStat Menu 5.03 only shows me Drive temperature, nothing else, no gnu, no cpu, no voltage nor fan speed etc..

I have fakeSMC installed

I guess there is something else that i have to do but i did not get it, i think i just need some one to help me :)

thanks a lot !
 
Joined
Nov 22, 2011
Messages
133
Motherboard
Gigabyte H97M-D3H
CPU
Intell Core i5 4690
Graphics
MSI GTX770 Twin Frozr OC
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Clover or Chimera?

For Chimera, you have to install FakeSMC plugins with multibeast as well, see screenshot.

For clover, install http://sourceforge.net/projects/hwsensors/ and move the FakeSMC kext to the efi kext folder.
 

Attachments

  • multibeast.png
    multibeast.png
    108.3 KB · Views: 123
Joined
Sep 20, 2014
Messages
71
Motherboard
GA-Z87X-UD3H
CPU
i7 4790k OC 4,6Gz
Graphics
Gigabyte GTX 770 WINDFORCE OC3 2Gb
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi,
thanks for the help
but as I just told in my first post, i do have fakeSMC installed, so what should I do ?
Yes I am using chimera, my smbios.plist is setup as a MacPro 3.1

----

Edit : My mistake I did not have fakeSMC Plugins but only fakeSMC
working now :)
I feel so stupid :D

Thanks a lot !!
 
Status
Not open for further replies.
Top