Contribute
Register

Issues with install

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 19, 2012
Messages
79
Motherboard
Intel DZ68DB
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
Hi
I have a perfectly working lion install but I am trying to update to ML. I have created my Unibeast drive but when I try to boot from it i see the apple logo for half a second then it restarts.
I have tried PCIrootUID=0, Graphicsenabler=no, -x, -f.
I don't know what to try next so please help me.
Thanks!
 
Joined
Jun 19, 2012
Messages
79
Motherboard
Intel DZ68DB
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
Please anyone. I don't know what the problem is. The lion Unibeast works fine.
 
Joined
Mar 14, 2012
Messages
13
Motherboard
Z77x-UD5H
CPU
3770k
Graphics
660 ti SC 3GB
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Recreate the Unibeast USB stick.
Make sure you have the minimum of ram installed, 1 hard drive, nothing plugged into USB except Keyboard, mouse, Unibeast Stick.

Is the Unibeast stick in a USB 2 port, or USB 3?
 
Joined
Jun 19, 2012
Messages
79
Motherboard
Intel DZ68DB
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
I have recreated the Unibeast 3 times.
I have 8GB of ram.
The Unibeast stick is on a USB 2 port.
I managed to snap a pic quickly when i booted with -v before it restarted.

Thank You so much.
 

Attachments

  • IMG_1912.jpg
    IMG_1912.jpg
    139.2 KB · Views: 280
Joined
Jun 19, 2012
Messages
79
Motherboard
Intel DZ68DB
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
I have also tried xmove but the same thing happens.
Im getting really frustrated.
 
Joined
Feb 12, 2012
Messages
618
Motherboard
GA Z77 DS3H
CPU
2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Did you try GE=yes, no?
 
Joined
Jun 19, 2012
Messages
79
Motherboard
Intel DZ68DB
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
Yes I did.
Thank you.
 
Joined
Jun 19, 2012
Messages
79
Motherboard
Intel DZ68DB
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
I have read that some people need to set HPET to 64 bit in the BIOS but I don't have that option.
From looking at the picture of verbos mode I took it looks like it restarts right when it tries to load the kernel.
Thanks.
 
Joined
Jun 19, 2012
Messages
79
Motherboard
Intel DZ68DB
CPU
i5 2500K
Graphics
GTX 560 SC
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
I tried booting with -v and -x and it stoped at loading Darwin x86_64.
Anyone please. Give me a little help.
 
Joined
Nov 1, 2011
Messages
124
Motherboard
Gigabyte X58A UD3R (rev 1.0)
CPU
Core i7 950 3.06 Ghz
Graphics
XFX Radeon 6870 HD 1GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I had this issue... try looking for this setting in the BIOS:

Advanced BIOS Settings > No Execute Memory Protect > Enable. (It was Disabled, which caused me to get the reboot symptom)
 
Status
Not open for further replies.
Top