Contribute
Register

Intel NUC 10 Frost Canyon

Joined
Jul 16, 2011
Messages
104
Motherboard
Gigabyte Z490 D
CPU
i9 10900K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi all

nice job !!!

I'm still stuck at [PCI configuration begin]

Does anyone has the same issue and found a solution ?

Thanks !
 
Joined
May 30, 2020
Messages
88
Motherboard
Intel NUC10i7FNB
CPU
i7-10710U
Graphics
UHD 630
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I'm still stuck at [PCI configuration begin]
Please use at least post 195 right on this page 4 posts above yours - it's bootable EFI
 
Joined
Jul 16, 2011
Messages
104
Motherboard
Gigabyte Z490 D
CPU
i9 10900K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi all

nice job !!!

I'm still stuck at [PCI configuration begin]

Does anyone has the same issue and found a solution ?

Thanks !
Well it was a bios issue, i changed few things, then the boot process goes farther

Now kernel panic at IONVMeFamily.kext :(
 
Joined
Jul 16, 2011
Messages
104
Motherboard
Gigabyte Z490 D
CPU
i9 10900K
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Well it was a bios issue, i changed few things, then the boot process goes farther

Now kernel panic at IONVMeFamily.kext :(
Kernel panic removed by disabling M2 in bios.

Need to find a way to avoid this kernel panic as i need M2 for other OS
 
Joined
Apr 1, 2011
Messages
352
Motherboard
Gigabyte z390 Designare
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac mini
  6. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
YEs I do :) - but kernel panic with IONmvefamily, si I disable M2 port in bios to boot
You said IONmvefamily is disabled, is that Kext? If it is that isn't in my EFI directory, so I don't think you are loading my EFI folder.
 
Joined
Mar 6, 2020
Messages
9
Motherboard
AMI
CPU
Intel I7
Graphics
Intel
Was able to get the nuc running using an EFI directory furnished by TechNoli. Pretty much just created a Unibeast install of catalina, removed everything from the EFI folder and stuck in the one I downloaded from Technoli.com and it just worked. The only thing I don't have working is:

1. Built in Audio
2. HDMI audio
3. Wifi

Any one know how I can get these going?
 
Top