Contribute
Register

Intel HD Graphics 4600 problem of kext and 7MB

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 21, 2013
Messages
9
Motherboard
<< need model # >> See Forum Rules !!
CPU
i5 << need model # >> See Forum Rules !!
Graphics
GT 650M
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hello,
this is HW:
MSI H81M-P33
Intel Core i3 4330
ZEPPELIN 4GB DDR3 1600MHz GOLD

There is one problem - before install and after it I had to do this (move drivers to another folder)
Code:
[COLOR=#000000]boot with -s
[/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Type: mount -uw /[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Type: cd /System/Library/Extensions
Type: mkdir intel_back
Type: mv AppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back/
Type: touch ../Extensions
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]reboot with -v GraphicsEnabler=Yes IPGEnabler=Yes PCIRootUID=1[/FONT][/COLOR]

I have found out that boot works with every of these files just without [FONT=Verdana, Geneva, sans-serif]AppleIntelFramebufferAzul.kext - this kext doesn't let me boot.[/FONT]

And because of that I can boot. Everything works but only one thing doesn't. This PC has only Intel HD Graphics 4600 and graphics doesn't work. It shows it is Intel HD Graphics 4600, but Total VRam is only 7MB. And animations etc aren't smooth..

Can you help me, what to do? I've tried to install chameleon, but it still doesn't work, still no kext.. maybe I'm doing something wrong.
 
Joined
May 8, 2012
Messages
129
Motherboard
Z87X-UD5H
CPU
i7 4770K
Graphics
HD4600
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
I'm having this problem now, ever find a fix?
 
Status
Not open for further replies.
Top