Contribute
Register

Intel HD 530 using with dual monitors on Mojave 10.14.4

Joined
Dec 26, 2018
Messages
1
Motherboard
HP ProDesk 600 G2 MT
CPU
i5-6500
Graphics
HD 530
Mobile Phone
iOS
Hello Guys,

I've been searching a lot, regarding the Usage of 2 monitors connected with the Intel IGPU with Display Ports. My problem is, that every time I try to boot with 2 monitors, the Mac OS cannot boot up and stucks often at the loading screen. When I use only one Monitor, it works perfectly with full acceleration etc. Iam basically a newb due to topics of hackintosh, so I didn't find anything on the internet that worked for me. Ive been also trying to adjust my config.plist, but without any success. My Motherboard supports only 2 Display Port Outputs, which are being used by my Monitors. I would be very thankful, if someone could help me to get my additional Monitor to work with my Hackintosh. In order to give you an insight into my settings, I will attach my config.plist.

Thank you very much! And please be kind with me, as I am still very new to that topics :)
 

Attachments

Joined
Jun 15, 2017
Messages
3
Motherboard
Asus Prime B250m-PLUS BR
CPU
i3-6100
Graphics
GTX 1050
I had same problem. My dvi doesnt works.
 
Joined
May 5, 2018
Messages
51
Motherboard
Gigabyte Z390 Aorus Ultra
CPU
i7-8700K
Graphics
Vega 64
Mobile Phone
Android
Go here, this is how I fixed my system.

 
Joined
Jun 15, 2017
Messages
3
Motherboard
Asus Prime B250m-PLUS BR
CPU
i3-6100
Graphics
GTX 1050
Guys, im having issues when I try to get 2 monitors working. I have no success with hackintool. I followed that guide (https://www.tonymacx86.com/threads/guide-general-framebuffer-patching-guide-hdmi-black-screen-problem.269149/) but my mojave only recognizes HDMI interface. Tried to change to DVI but my system restarts. My motherboard have 1 HDMI, 1 DVI and 1 VGA.
My spec: Intel I3 6100(Skylake), Asus Prime B250m-Plus BR 1151, 8GB Memory DDR4, 1x SSD 120GB, 2x 2TB HD (For raid 0), Intel HD 530, 2 Monitors (Main: Asus 24 inch HDMI - Second: HP w2207 DVI) PSU Corsair 470. Plz, anybody can help?
 

Attachments

Top