Contribute
Register

Installation on Gigabyte's Z490 Aorus Master

Joined
Aug 23, 2012
Messages
328
Motherboard
Asus ROG Strix Z490-E
CPU
i9-10900K
Graphics
RTX 2080 Ti (Win) / RX 560 (Mac)
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
How did you enable DRAM in intel power gadget
because when I enable intel UHD 630 as headless I only get GFX AVG

I don't remember doing anything special, it just appeared that way. It might depend on which version of PG you're running.
 
Joined
Oct 11, 2013
Messages
4
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
best of luck bro
post efi after sucessfull
----------------
i brought 10th Gen i5 System But not Sucessfull completly
in mojave intel Quicksync is not supporting where as Catalina is working everything fine except usbs not only 2.0 is working in 3.0 ports only 2.0 pendrives are working
 
Joined
Sep 21, 2020
Messages
3
Motherboard
Gigabyte Z490 Aorus Master
CPU
i9-10900K
Graphics
Sapphire RX 5700 XT
Hi. I am hoping someone can help me shed some light on my issue. I am building my first Hackintosh with the Gigabyte Z490 Aorus Master, i9-10900k, RX 5700XT, Fenvi T919. I am able to get everything working but i cannot get the bluetooth working.

By default, without the Fenvi card.. It appears the MB Bluetooth is enable with icon on top, but it just will not pickup any bluetooth devices. And after i put the Fenvi card in, i am getting the exact same issue. The wireless is enable when the Fenvi card is in.

I've been at it for last 3 weekends and cannot figure it out. Any ideas will be appreciated.
 
Joined
Sep 25, 2019
Messages
113
Motherboard
Gigabyte z590i vision d
CPU
i9-10900K
Graphics
MSI RX5500XT Gaming X 8GB
Hi. I am hoping someone can help me shed some light on my issue. I am building my first Hackintosh with the Gigabyte Z490 Aorus Master, i9-10900k, RX 5700XT, Fenvi T919. I am able to get everything working but i cannot get the bluetooth working.

By default, without the Fenvi card.. It appears the MB Bluetooth is enable with icon on top, but it just will not pickup any bluetooth devices. And after i put the Fenvi card in, i am getting the exact same issue. The wireless is enable when the Fenvi card is in.

I've been at it for last 3 weekends and cannot figure it out. Any ideas will be appreciated.
silly question, but did you connect the card to the USB header on the motherboard? This is required for bluetooth to work.
 
Joined
Oct 27, 2017
Messages
130
Motherboard
GA X99 SOC Champion
CPU
i7 6900K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mobile Phone
  1. Android
What's Bios are You using? I don't see "onboard wi-fi" in Bios for disable it.
 
Joined
Oct 27, 2017
Messages
130
Motherboard
GA X99 SOC Champion
CPU
i7 6900K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mobile Phone
  1. Android
Hi. I am hoping someone can help me shed some light on my issue. I am building my first Hackintosh with the Gigabyte Z490 Aorus Master, i9-10900k, RX 5700XT, Fenvi T919. I am able to get everything working but i cannot get the bluetooth working.

By default, without the Fenvi card.. It appears the MB Bluetooth is enable with icon on top, but it just will not pickup any bluetooth devices. And after i put the Fenvi card in, i am getting the exact same issue. The wireless is enable when the Fenvi card is in.

I've been at it for last 3 weekends and cannot figure it out. Any ideas will be appreciated.
What's Bios are You using? I don't see "onboard wi-fi" in Bios for disable it.
 
Joined
Nov 15, 2020
Messages
6
Motherboard
z490 aorus elite ac
CPU
10850k
Graphics
rx580
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
z490 aorus elite ac I want to turn on Wi-Fi
 
Top