Contribute
Register

Installation freezes, when trying to install hackintosh OSX Sierra, founded solutions dont work

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 25, 2016
Messages
1
Hello!
I have installation freeze with apple logo and progress bar with point at the beginning.

I am at the very beginning of hackintosh using, this is my first Hackintosh try.
At the New Year I bought a new computer especcialy for this, here's the build:
  • Gigabyte GA-Z170X-Designare
  • Core i7-6700K
  • EVGA GTX 960
  • Crucial Ballistix Sport LT 4x8Gb
  • Samsung 850 EVO 500GB
  • Seagate Barracuda 3TB x3
  • AEROCOOL KCAS-700W
  • WiFi TP-LINK ARCHER T9E
  • Fractal Design Define R5
So I prepared my USB-stick as in instructions, load computer with it, select main button "Boot Mac OS X from USB" and then after some time I have this (and after that nothing changed):
Photo_Jan_14_8_40_47_PM.jpg


Then I tried to search forums and google, and I found recommended BIOS settings.
I found, that
  • VT-d already disabled
  • X.M.P. Memory Profile is already set to Profile1
So, then I tryed other recommendation and press space bar on the main button. I saw this (only nv_disable=1 is checked):
Photo_Jan_14_8_41_51_PM.jpg


Then I try to check Verbose and load, and I saw this:
Photo_Jan_14_8_38_50_PM.jpg


And after that nothing cant help.
Please, help me.

What information I need to give?

Also, thanks for the community.
 
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you
 
How long did you wait? It can take many minutes to get to the installation desktop. I would think with what you list, if motherboard settings are correct, you should only need the nv_disable flag.
 
Check Inject USB + FixOwnership in clover's plist.
Code:
        <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <true/>
            <key>Inject</key>
            <true/>
        </dict>
 
It seems to hang just after AppleACPICPU at IOConsoleUsers. BTW, it took forever to get to this point. Originally thought it hung at AppleACPICPU. I am 20min into this boot and feel confident this is where it hangs (attached pic).

This is my system:
Gigabyte z170x Gaming 7
i7 6700K
48mb RipJaws DDR4
500GB 960 EVO M.2 SSD
500GB 850 EVO SSD
2x Crucial M4 256mb SSD
Seagate Barracuda 3TB
2x XFX R9 280X OC Edition
Fractal r5 Case
 

Attachments

  • screenshot.JPG
    screenshot.JPG
    2.7 MB · Views: 1,016
Status
Not open for further replies.
Back
Top