Contribute
Register

Installation freezes right after Apple logo

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 19, 2016
Messages
7
Motherboard
HP-39b9
CPU
i7-8550u
Graphics
HD 62p
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I created an USB and started with installation, it stoped right after Apple logo, so I set the flag to -v -x and got this. Attached pic!

Running: i3 6100, DDR3 1600MHz Kingston, B150M-DS3H MOBO
 

Attachments

  • gresjka.jpg
    gresjka.jpg
    2.2 MB · Views: 139
Joined
Oct 10, 2016
Messages
2
I created an USB and started with installation, it stoped right after Apple logo, so I set the flag to -v -x and got this. Attached pic!

Running: i3 6100, DDR3 1600MHz Kingston, B150M-DS3H MOBO

It's an issue with your USB setup. To fix this, you need to turn on USB Ownership in the Clover PCI Devices Options. To get to this in Clover:

Tap through the Clover options with right arrow key until you get to "Options" (NOT Clover Boot Options), press enter. Now select "PCI devices", then turn on USB Ownership by pressing enter on this.

All being good, you should be able to get past that error now.

You'll need to do this every time if booting from the USB device.
 
Joined
Apr 19, 2016
Messages
7
Motherboard
HP-39b9
CPU
i7-8550u
Graphics
HD 62p
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
THANKS! just finished installation and running multibeast
 
Joined
Oct 13, 2016
Messages
1
Motherboard
Giga
CPU
Intel
Graphics
EVA
Thanks to you both, this was my issue on Gigabyte GA-Z170X-UD5-TH
 
Status
Not open for further replies.
Top