Contribute
Register

Install Catalina on YOGA S740 (1065G7)

Joined
Oct 11, 2020
Messages
19
Motherboard
Lenovo S740
CPU
I7-1065G7
Graphics
iGPU

Attachments

  • WhatsApp Image 2020-10-13 at 20.19.31.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-13 at 20.19.31.jpeg
    293.3 KB · Views: 28
Joined
Oct 11, 2020
Messages
19
Motherboard
Lenovo S740
CPU
I7-1065G7
Graphics
iGPU
I feel like im taking 1 step front 2 steps back :D
OMG im at the installation page with the cursor issue ! Its happening

EDIT: Well , it wont continue installation without internet and im using Intel AX201 card , is it possible to get it working ?
 
Last edited:

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
24,420
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
OMG im at the installation page with the cursor issue ! Its happening

EDIT: Well , it wont continue installation without internet and im using Intel AX201 card , is it possible to get it working ?
got onboard lan?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
24,420
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Im not sure i understand you , but S740(my device) dosent have Ethernet port :(
ahh ok, you will need working internet, either by lan or compatible wifi

there are some intel wifi kexts available for hackintoshes (have a search for those) but you will need to find out if they will work in recovery
 
Joined
Oct 11, 2020
Messages
19
Motherboard
Lenovo S740
CPU
I7-1065G7
Graphics
iGPU
ahh ok, you will need working internet, either by lan or compatible wifi

there are some intel wifi kexts available for hackintoshes (have a search for those) but you will need to find out if they will work in recovery
This is so wierd.
1.I got it to boot. I quickly saved EFI folder that was successful as a backup
2.I try some new kexts for wifi ,they dont work.
3.I go back to my backup EFI folder that was booting and now it wont work either, FML
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
24,420
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
This is so wierd.
1.I got it to boot. I quickly saved EFI folder that was successful as a backup
2.I try some new kexts for wifi ,they dont work.
3.I go back to my backup EFI folder that was booting and now it wont work either, FML
1. yes, always keep a working backup
2. don't forget to add them to your config,plist as well or they will not be recognised
3. backup EFI won't help as it doesn't have your internet kexts working
 
Joined
Oct 11, 2020
Messages
19
Motherboard
Lenovo S740
CPU
I7-1065G7
Graphics
iGPU
1. yes, always keep a working backup
2. don't forget to add them to your config,plist as well or they will not be recognised
3. backup EFI won't help as it doesn't have your internet kexts working
Yeah , but backup EFI that was booting 5 mins ago now isnt booting either (endless loop of some random text), should i wipe USB with MakeInstall.bat every time ?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
24,420
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Yeah , but backup EFI that was booting 5 mins ago now isnt booting either (endless loop of some random text), should i wipe USB with MakeInstall.bat every time ?
shouldn't need to remake the usb installer

but maybe worth resetting nvram from the booter menu
 
Top