Contribute
Register

Inject EDID issue.

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 8, 2012
Messages
9
Motherboard
dell xps 8300
CPU
i7
Graphics
ati 5600
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I'm using a
NVIDIA GeForce GTX 745 on Sierra.


When Clover loads it automatically has Inject EDID selected.
If I don't deselect that option, and continue loading with webdrivers my graphics won't load. Basically 7mb display.


If I boot with InjectEDID unchecked and web drivers selected i'm able to load 4095MB.

My question is can I edit my config file so it automatically has the InjectEDID unchecked?

I tried

<key>InjectEDID</key>
<false/>

But no luck.

Thanks,
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 2, 2012
Messages
184,014
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
I'm using a
NVIDIA GeForce GTX 745 on Sierra.


When Clover loads it automatically has Inject EDID selected.
If I don't deselect that option, and continue loading with webdrivers my graphics won't load. Basically 7mb display.


If I boot with InjectEDID unchecked and web drivers selected i'm able to load 4095MB.

My question is can I edit my config file so it automatically has the InjectEDID unchecked?

I tried

<key>InjectEDID</key>
<false/>

But no luck.

Thanks,

Set config.plist/Graphics/InjectEDID=false. Use a plist editor such as Xcode or PlistEdit Pro.

Do not use Clover Configurator to edit your config.plist.
 
Joined
Apr 8, 2012
Messages
9
Motherboard
dell xps 8300
CPU
i7
Graphics
ati 5600
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
You're the best!

I just didn't have it in the right spot. Once I moved it to Graphics, no issues.

Now if I can just figured out my son's computer. =/
 
Joined
Jan 13, 2016
Messages
6
Motherboard
Intel Skylake-U
CPU
Intel Core i3 6100U
Graphics
Intel HD 520
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hey "Joe blow" I have the same issue that you have, I tried to following the RehabMan instructions but when I go to the Graphics in the PlistEdit Pro I dose't have the “InjectEDID", even in the Clover Configurator, but always when I boot still have to deselect the EDID. Do you guys have any idea what should I do?
 

Attachments

  • Captura de Tela 2018-04-05 às 18.58.11.png
    Captura de Tela 2018-04-05 às 18.58.11.png
    43.3 KB · Views: 279
  • Captura de Tela 2018-04-05 às 18.58.54.png
    Captura de Tela 2018-04-05 às 18.58.54.png
    115.1 KB · Views: 340

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,380
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you.
@JulioCezarJorge, please update your profile (personal details) with your Motherboard, CPU and iGPU or Graphics Card.
If you have a prebuilt computer enter make and model instead of motherboard (Mobo).
I tried to following the RehabMan instructions but when I go to the Graphics in the PlistEdit Pro I dose't have the “InjectEDID", even in the Clover Configurator, but always when I boot still have to deselect the EDID. Do you guys have any idea what should I do?
Add the key and set it to false/no

EDID1.png
 
Status
Not open for further replies.
Top