Contribute
Register

Initial install hangs

Joined
Jun 5, 2017
Messages
1
Motherboard
ASUS UX391UA
CPU
i7-8550U
Graphics
UHD 620
I'm trying to load Mojave on an ASUS ZenBook S(UX391UA) and it stops whilst loading and all I can do is power the notebook off. I've taken a picture of the console and am hoping someone can help. I've read a lots of options regarding the 4K display and have configured the Clover config for this. I also note the lack of support for the Intel WiFi card and have added a UCB RealTek card to allow the install to work. I've also attached a zip of my Clover USB EFI directory in case I've missed something.

Thanks.
 

Attachments

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
20,559
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Not a Desktop - Moved to Laptop Support.
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
11,202
Motherboard
Asus N752VX-Clover
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD530 + GTX 950m 1920 x 1080
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
I'm trying to load Mojave on an ASUS ZenBook S(UX391UA) and it stops whilst loading and all I can do is power the notebook off. I've taken a picture of the console and am hoping someone can help. I've read a lots of options regarding the 4K display and have configured the Clover config for this. I also note the lack of support for the Intel WiFi card and have added a UCB RealTek card to allow the install to work. I've also attached a zip of my Clover USB EFI directory in case I've missed something.

Thanks.
use a config.plist from the laptop guide untouched, not sure why you are using a desktop smbios for a laptop
Link to laptop guide:
 
Top