Contribute
Register

Hp z600 open core

Joined
Sep 25, 2020
Messages
12
Motherboard
HP Z600
CPU
2x x5650
Graphics
r9 270
A896DDBF-35EF-4AA8-9707-D5BC9C17CFFF.jpeg
Hello, I am having a horrible time trying to update open core I finally got it to display some messages but it refuses to start up. Im going from 0.6.5 to latest. I have a hp z600 running pcie with two nvme storage drives on it and it’s a x5650. I seem to be having the most trouble removing the bootstrap, I have viewed the guides and tried making changes to the plist file like told to do so when upgrading to the latest open core… not sure what else to do.. thanks for any help in advance!
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
25,968
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
View attachment 534924Hello, I am having a horrible time trying to update open core I finally got it to display some messages but it refuses to start up. Im going from 0.6.5 to latest. I have a hp z600 running pcie with two nvme storage drives on it and it’s a x5650. I seem to be having the most trouble removing the bootstrap, I have viewed the guides and tried making changes to the plist file like told to do so when upgrading to the latest open core… not sure what else to do.. thanks for any help in advance!
you need to check your config.plist with the sample.plist from opencore and make the needed changes

then run ocvalidate on your config.plist to make sure there are no errors before trying to boot from it
 
Joined
Sep 25, 2020
Messages
12
Motherboard
HP Z600
CPU
2x x5650
Graphics
r9 270
I tried making the changes according to the guide in my plist and I’ll try the ocvalidate here directly. Thanks!
 
Top