Contribute
Register

Hp probook 4740s

Status
Not open for further replies.

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,728
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Hi,
I installed Mavericks succesfully. I rebooted (before using hp pro book installer)and i get a vram of 1024 MB. Then i use the
probook installer. Then when i reboot i get 512 MB of Vram. Is there a way to keep my 1024 MB?

I notice you're posting this in the Mountain Lion forum. Did you use the correct version of the ProBook Installer (for Mavericks, currently 6.1.10)?

Also, you should post your question in the appropriate forum.
 
Joined
May 26, 2012
Messages
1
Motherboard
Mavericks
CPU
Core i7 2.20GHz
Graphics
Intel HD Graphics 4600
Mac
  1. MacBook Air
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
i am using Hp probook 440 G1
Core i 7-4702 Cpu@2.2GHz
8gb ram
maverick 10.9.5
My wifi doesnot work
my wifi card :Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n
i cant find QCA9565.kext
i try every process that i can do.
bot wifi not work.
what should i do. can you suggest me.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,728
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Nov 25, 2012
Messages
189
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mobile Phone
  1. Android
I'm thinking about one of these, can someone confirm that the 1600x900 screen is fully supported in the latest incarnations of OSX El Capitan and Probook installer?

Is there another 17" laptop I should also consider, maybe one with 1080p?

Regards, Pete
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,728
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Nov 25, 2012
Messages
189
Motherboard
I still didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Mobile Phone
  1. Android
I looked through the guide (and used it on my 4540s) but I see no mention of 1600x900 resolution (it's not a native Mac size?) but I know there is an option for "high resolution" screens in PBI, do I need to use that option (or is that for 1080p only?). Can I use 1600x900 or do I have to use a Mac supported resolution? If so, how do I achieve it? Bottom line, is 1600x900 OK/possible/need extra work?

Regards, Pete
 
Joined
Apr 9, 2020
Messages
105
Motherboard
HP Probook 4740s
CPU
i7-3632QM
Graphics
HD4000
Hi!
Is anybody here?
Maybe somebody has a step-by-step guide for create USB-stick for install OSX on 4740s?
Maybe somebody has a "ready-to-go" image file with HP Probook Installer Clover Edition+osx installer?
Maybe there are other installation methods now?

Thanx!
 
Status
Not open for further replies.
Top